Green Week 2020, Displays by food startups as trendsetters

14 listopad 2019

Jury nominates 20 finalists for the Startup Days on 22 and 23 January at the Professional Centre of the IGW 2020

The preliminary decision has been made: the 20 finalists that will be staging their presentations on the two Start Up Days at the International Green Week Berlin 2020 (17 -26 Jan,) have now been nominated by the eight-member jury. On 22 and 23 January the new businesses that have been selected will be using pitch sessions and the exhibition area at the Professional Centre to present their business ideas and products. The Startup Days have been introduced by Messe Berlin to focus attention on current food-related issues and trends, and also to illustrate changing consumer behaviour.

The entries for this competition that have been nominated for the final round in Berlin include umami sauce obtained from lupins, non-alcoholic alternatives to alcoholic beverages, powdered drinks based on medicinal mushrooms, edible cutlery, organic vitamin B12, an online marketplace for raw materials, Asian food boxes, chips made from plantains and manioc, a platform for boosting the efficiency of agricultural enterprises, transporting goods by sailing boat, and a bowl-sharing concept.

Access to the Professional Centre at the Green Week is reserved exclusively for trade visitors, exhibitors and representatives of the press. In particular new food businesses at various stages of the start up process can establish contacts here with major decision-makers from the food trade, with multipliers and investors, as well as with project or sales partners, and can also benefit from the wide-ranging media presence at this trade fair.

Detailed information about the company profiles of the 20 finalists at the Start Up Days and their products can be found at: www.grünewoche.com/startups.

Przeczytaj również:

Sezon na arbuzy i melony | FRESH ENERGY

23 maj 2024
Fresh Energy oferuje produkty pochodzące ze swojego gospodarstwa, w którym uprawiane są świeże produkty najwyższej jakości, zgodnie z najsurowszymi standardami jakości. Pozwala to zachować kontrolę nad każdym etapem procesu, od nasion po półkę, zapewniając klientom najświeższe i najbardziej aromatyczne produkty. Uprawa Fresh Energy obejmuje 10 dzień Ramadanu CITY, Dar El Salam 1 i 2, AL Alamein i Al Ismailia na glebie bogatej w minerały, »

GPG wprowadza na rynek nową genetykę jeżyn

22 maj 2024
Global Plant Genetics (GPG) i polski program hodowli Rubusa Niwa właśnie zawarły umowę licencyjną na dwie nowe odmiany jeżyny pierwiosnkowej. Umowa dotyczy reprezentowania przez GPG odmian Maryna i Juhas na szeregu terytoriów międzynarodowych. Światowy przemysł jeżynowy rośnie nieprzerwanie od wielu lat i niezwykle istotne jest wprowadzenie na rynek ulepszonych odmian, które pomogą w tym rozwoju i jeszcze bardziej go przyspieszą »

Interpera2024: skupienie się na wizytach technicznych

22 maj 2024
Interpera 2024 zgromadzi międzynarodowy sektor gruszek w dniach 26–27 czerwca w Óbidos w Portugalii. Oprócz głównego dnia konferencji organizatorzy przygotowali gruszkowe wizyty techniczne, których po prostu nie można przegapić! Uczestnicy zapoznają się z uprawą i ochroną gruszek w Portugalii. Program będzie łączył wymianę wiedzy i wizyty w firmach. Uczestnicy Interpera 2024 zostaną przeniesieni do serca regionu gruszkowego Rocha, w obszar znany jako Oeste, gdzie koncentruje się 90% produkcji. »
Partnerzy