
Cibus rescheduled for early September
13 marzec 2020
Cibus has been rescheduled for early September, from Tuesday 1st to Friday 4th September 2020.
The unpredictable development of the COVID-19 outbreak and specifically the intensification of flight restrictions from and to Italy have made the postponement necessary. Therefore, after talks with the delegates of exhibitors and the Italian agri-food supply chains, as well as with the international buyers, Fiere di Parma and Federalimentare have mutually agreed today to reschedule Cibus 2020 (initially planned in May) for 1-4 September 2020.
The postponement to September is a responsible and strategic choice: Cibus will become the key appointment of next fall for the international market and for Made in Italy food.
In the meantime, the Cibus catalog has been uploaded onto www.mybusiness.cibus.it
a sophisticated matching tool for national and international visitors, and more in general professional players who nowadays spend much more time online. The online tool already contains all the information from the Cibus catalog, and, shortly, will also display all the products that the Made in Italy food companies publish on their websites, indexed and grouped. This will allow registered users to carry out thorough searches and then send supply or contact requests directly. All contents, even those that companies have not translated, will be transcribed thanks to a multi-language tool.
Cibus Press Office
Przeczytaj również:

ASIA FRUIT LOGISTICA uruchamia program Meet Ups 2026 – nowy etap integracji branży w kluczowych rynkach Azji
18 grudzień 2025
Po bardzo udanej edycji w 2025 roku, która połączyła liderów branży w pięciu kluczowych krajach, cykl Meet Ups powraca w jeszcze bardziej rozbudowanej formule. W minionym roku wydarzenia odbyły się m.in. w Indiach, Wietnamie, Tajlandii i Chinach, gromadząc ponad 2 200 profesjonalistów, oferując 80+ godzin networkingu oraz wystąpienia 90 czołowych ekspertów rynku świeżych produktów. »

Podczas targów Macfrut 2026 wystawa Plant Nursery skupi uwagę na całym łańcuchu szkółkarskim
17 grudzień 2025
Plant Nursery to wystawa poświęcona innowacjom w branży szkółkarskiej, koncentrująca się na globalnych nowościach w uprawie awokado i mango, a także mniej popularnych gatunkach owoców tropikalnych i subtropikalnych, ekologicznej produkcji szkółkarskiej, podkładkach, innowacjach ogrodniczych oraz prawach do odmian roślin. Wydarzenie odbędzie się w dniach 21–23 kwietnia 2026 r. w Rimini Expo Centre »

José Manuel Molina zwycięzcą XV Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche
17 grudzień 2025
Młody szef kuchni z Malagi, José Manuel Molina z restauracji La Brasería de Carmen w Torre de Benagalbón, został zwycięzcą XV edycji Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche, który odbył się w renomowanej restauracji La Finca prowadzonej przez Susi Díaz (1 gwiazdka Michelin). Zwycięski talerz zatytułowany „Ganbatte” – japońskie słowo oznaczające rozwój osobisty i ewolucję – zachwycił jury oryginalnym połączeniem smaków. »