100 milionów jabłek z nowym wizerunkiem Marlene®

24 luty 2021
In the International Year of Fruit and Vegetables, more than 100 million apples will bring a splash of colour to greengrocery departments the world over with Marlene®’s new look. After the conclusion of the digital contest run by the VOG Consortium to celebrate the South Tyrolean apple’s 25th birthday, the time has now come for the winning artwork, by artist Francesca Cito, to make its market debut. “Marlene®’s new look for the rest of the season will feature the beautiful nymph against the natural backdrop of our Alpine home,” explains VOG Consortium Marketing Manager Hannes Tauber. “She will appear not only on Marlene® apple stickers but also on the primary and secondary packaging and all in-store materials, as well as on the special celebratory labels.” A number of in-store activities will also be organised: art exhibitions, point-of-purchase material and special positioning to bring the artworks closer to consumers and redesign fruit and vegetable departments with the distinctive Marlene® colours and artistic language.

The digital contest, in which consumers were asked to create and send in a drawing or image that evoked the world of Marlene® apples, attracted more than 6000 entries from 36 countries. “This high response made the event a resounding success; for the first time, consumers became the protagonists and helped to create the face and image of a very well known international brand, Marlene®, shaping it using their creativity and imagination,” commented VOG Consortium CEO Walter Pardatscher. “This is a new way of communicating, which brings a touch of art into stores, with a positive mood of joy and warmth. The project forms part of the Consortium’s innovative approach, and we hope it will inspire our partners and consumers.”

Marlene®’s new identity will also be promoted through a high-impact international campaign on TV, in the traditional press and on line. In this phase 25 stories, one for each year of Marlene®’s life, will combine to tell the tale of the wonderful adventure which began in 1995, and which has now made Marlene® one of the best known, most popular fruit and vegetable sector brands. The project will also star the producers, since their hard work and passion are fundamental to the success of Marlene® apples. But the 25th birthday celebrations will not end here: in spring there will be various specific social media contents and a new contest, again involving Italian and international consumers, with recipes from the many countries where the blue sticker apples are a familiar presence.

Przeczytaj również:

Pomysły na zrównoważoną żywność w centrum uwagi: Anuga wzmacnia swój innowacyjny wizerunek dzięki współpracy z Ecotrophelia Europe

15 lipiec 2025
Anuga, największe światowe targi żywności i napojów, po raz kolejny podkreślają swoją pozycję platformy innowacji branżowych: dzięki odnowionej współpracy z Ecotrophelia Europe, najważniejszym europejskim konkursem innowacji w zakresie zrównoważonej żywności, Anuga tworzy scenę dla wizjonerskich pomysłów na produkty, młodych talentów i przyszłościowej przedsiębiorczości. »

India Foodex 2025 – Najważniejsze wydarzenie branży spożywczej już w sierpniu w Bangalore

15 lipiec 2025
W dniach 1–3 sierpnia 2025 r. w prestiżowym Bangalore International Exhibition Centre (BIEC) w Indiach odbędzie się 16. edycja India Foodex – jedna z największych i najbardziej kompleksowych międzynarodowych wystaw branży spożywczej w Azji Południowej. Tegoroczna edycja połączy siły z wydarzeniami towarzyszącymi: BakeryTech India 2025, AgriTech India, GrainTech India oraz DairyTech India, tworząc silne, zintegrowane forum prezentujące innowacje z zakresu żywności, napojów, przetwórstwa, technologii pakowania oraz sektora mleczarskiego »

Oczekiwanie na SIGEP Asia & Restaurant Asia dobiegło końca - Do zobaczenia jutro!

14 lipiec 2025
Czekanie na najważniejsze singapurskie targi branży gastronomicznej i gastronomicznej SIGEP ASIA dobiegło końca, a w Marina Bay Sands otwierają się drzwi Restaurant Asia 2025. Odkryj najnowocześniejsze rozwiązania z zakresu gastronomii, robotyki, automatyki, inteligentnych kuchni, zrównoważonych technologii i wielu innych. W dniach 16–18 lipca dołącz do tysięcy profesjonalistów z branży, szefów kuchni, dostawców i innowatorów na trzy dni pełne odkryć, degustacji i nawiązywania kontaktów. »
Partnerzy