
Synergia między łańcuchami dostaw i sprzedażą detaliczną
17 lipiec 2021
The show is scheduled in Milan from 22 to 26 October, with a special edition in conjunction with TUTTOFOOD and HOST Milano
A kilometer of innovation available to operators who will meet at Fiera Milano from 22 to 26 October: between ingredients and technologies for the meat, cold cut and ready meals industry, product previews in the food sector and solutions for retail and out-of-home.
A unique business ecosystem for the agri-food community, an extraordinary opportunity for attractiveness and international vision available for operators of the fresh food industry and beyond.
With a single entrance ticket, visitors will have access to the 3 shows, for a 360 ° overview of the market. An innovative format that marks the return in presence that operators require after almost two years of absence and limited contacts with digital tools.
MEAT-TECH proposes for this special edition a complete exhibition offer aimed at the fresh food industry, enriched by an articulated events and conferences calendar in which the themes of sustainability and product innovation will find space. In particular, MEAT-TECH will host the second edition of Packaging Speaks Green, organized by UCIMA, and a series of special events dedicated to plant-based formulations for an enlarged overview of the free from or vegetable protein-based products market.
The appointment is therefore on 22-26 October at Fiera Milano Rho, for 5 extraordinary days of complete multisensory experiences dedicated to the food supply chain of which Made in Italy has won leadership at an international level, thanks to its ability to intercept new lifestyles that guide the consumption of the present and the future.
Przeczytaj również:

ASIA FRUIT LOGISTICA uruchamia program Meet Ups 2026 – nowy etap integracji branży w kluczowych rynkach Azji
18 grudzień 2025
Po bardzo udanej edycji w 2025 roku, która połączyła liderów branży w pięciu kluczowych krajach, cykl Meet Ups powraca w jeszcze bardziej rozbudowanej formule. W minionym roku wydarzenia odbyły się m.in. w Indiach, Wietnamie, Tajlandii i Chinach, gromadząc ponad 2 200 profesjonalistów, oferując 80+ godzin networkingu oraz wystąpienia 90 czołowych ekspertów rynku świeżych produktów. »

Podczas targów Macfrut 2026 wystawa Plant Nursery skupi uwagę na całym łańcuchu szkółkarskim
17 grudzień 2025
Plant Nursery to wystawa poświęcona innowacjom w branży szkółkarskiej, koncentrująca się na globalnych nowościach w uprawie awokado i mango, a także mniej popularnych gatunkach owoców tropikalnych i subtropikalnych, ekologicznej produkcji szkółkarskiej, podkładkach, innowacjach ogrodniczych oraz prawach do odmian roślin. Wydarzenie odbędzie się w dniach 21–23 kwietnia 2026 r. w Rimini Expo Centre »

José Manuel Molina zwycięzcą XV Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche
17 grudzień 2025
Młody szef kuchni z Malagi, José Manuel Molina z restauracji La Brasería de Carmen w Torre de Benagalbón, został zwycięzcą XV edycji Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche, który odbył się w renomowanej restauracji La Finca prowadzonej przez Susi Díaz (1 gwiazdka Michelin). Zwycięski talerz zatytułowany „Ganbatte” – japońskie słowo oznaczające rozwój osobisty i ewolucję – zachwycił jury oryginalnym połączeniem smaków. »