
Synergia między łańcuchami dostaw i sprzedażą detaliczną
17 lipiec 2021
The show is scheduled in Milan from 22 to 26 October, with a special edition in conjunction with TUTTOFOOD and HOST Milano
A kilometer of innovation available to operators who will meet at Fiera Milano from 22 to 26 October: between ingredients and technologies for the meat, cold cut and ready meals industry, product previews in the food sector and solutions for retail and out-of-home.
A unique business ecosystem for the agri-food community, an extraordinary opportunity for attractiveness and international vision available for operators of the fresh food industry and beyond.
With a single entrance ticket, visitors will have access to the 3 shows, for a 360 ° overview of the market. An innovative format that marks the return in presence that operators require after almost two years of absence and limited contacts with digital tools.
MEAT-TECH proposes for this special edition a complete exhibition offer aimed at the fresh food industry, enriched by an articulated events and conferences calendar in which the themes of sustainability and product innovation will find space. In particular, MEAT-TECH will host the second edition of Packaging Speaks Green, organized by UCIMA, and a series of special events dedicated to plant-based formulations for an enlarged overview of the free from or vegetable protein-based products market.
The appointment is therefore on 22-26 October at Fiera Milano Rho, for 5 extraordinary days of complete multisensory experiences dedicated to the food supply chain of which Made in Italy has won leadership at an international level, thanks to its ability to intercept new lifestyles that guide the consumption of the present and the future.
Przeczytaj również:

Konkursy kawy i panettone, ściana jadalnej czekolady i kursy mistrzowskie na targach SFDA i SCTA 2025
9 lipiec 2025
Nowa edycja targów Speciality Food & Drinks Asia (SFDA) i Speciality Coffee & Tea Asia (SCTA), odbywająca się jednocześnie z drugą edycją targów SIGEP Asia, najbardziej oczekiwanego wydarzenia handlowego w Singapurze poświęconego gastronomii, kawie, gelato, ciastkarstwu, piekarnictwu, herbacie, pizzy, czekoladzie i gastronomii, powraca do Sands Expo & Convention Centre w dniach od 16 do 18 lipca 2025 r. Tegoroczne targi będą zawierać dynamiczną wystawę sztuki gastronomicznej, innowacji kawowych i edukacji. »

TSW 2026 z nowym akcentem – konferencja „Pod Osłonami” dla branży upraw szklarniowych
8 lipiec 2025
W odpowiedzi na rosnące znaczenie upraw całorocznych, zmiany klimatyczne, nowe zagrożenia fitosanitarne oraz coraz większe wymagania konsumentów, podczas najbliższej edycji targów odbędzie się premierowa konferencja „Pod Osłonami”. Wydarzenie w całości poświęcone będzie tematyce produkcji warzyw w szklarniach, tunelach i systemach wertykalnych – to właśnie tu spotkają się producenci, doradcy i technologowie, którzy poszukują konkretnych rozwiązań i sprawdzonych partnerów biznesowych. »

Fruit Attraction 2025 osiąga 90% obłożenia i potwierdza swoją pozycję światowego lidera
27 czerwiec 2025
Targi Fruit Attraction, organizowane przez IFEMA MADRID i FEPEX, odbędą się w dniach od 30 września do 2 października w madryckim centrum targowym i na trzy miesiące przed rozpoczęciem osiągnęły już ponad 90% obłożenia. Do tej pory przydzielono 70 000 m² powierzchni wystawienniczej, co stanowi wzrost o 8% w porównaniu z analogicznym okresem ubiegłego roku. Organizatorzy spodziewają się udziału ponad 2500 wystawców i ponad 120 000 profesjonalistów ze 150 krajów. »