
Macfrut 2021, pełen sukces dzięki świetnej pracy zespołowej
19 wrzesień 2021
Macfrut, the international trade fair for the fresh produce industry, which took place from 7 to 9 September in Rimini, attracted a number of visitors that was unthinkable until just a few months ago. After over a year and a half of virtual relationships, the three-day event was the first international trade fair for the fruit and vegetable sector to be held in person and was attended by 32,600 people.
Renzo Piraccini, President of Macfrut, explained: ‘This is a clear sign that we are at a turning point. The large number of participants shows just how committed the sector is to this trade fair, which is Italy’s showcase for fruit and vegetables from all over the world, as well as its strong desire to get together in person again as normal – something we were not able to do for months. There was a lot of enthusiasm in the air throughout the event, with a turnout that exceeded all expectations.’
But aside from the numbers, which are not the only indicator of the success of a professional event, Piraccini added that it was ‘the high quality of the professionals and visitors that made the difference, as well as the high-quality content offered: this is the distinctive and characteristic feature of Macfrut, the only trade fair for the fruit and vegetable supply chain. Macfrut is the result of great teamwork between the exhibitors, the Cesena Fiera team and industry specialist partners with whom the major issues facing us in the next few years were addressed: Agri2000 for biostimulants, Anbi and Cer for Acquacampus, Ncx Drahorad for the Italian Berry Day, Agroter for retail, and Luciano Trentini and Cermac for the dynamic areas”.
In his closing remark, Piraccini talked about the future: ‘I would like to thank all sector players who believed in this event. We are already planning the next edition that will be held from 4 to 6 May 2022.’
Przeczytaj również:

Pomysły na zrównoważoną żywność w centrum uwagi: Anuga wzmacnia swój innowacyjny wizerunek dzięki współpracy z Ecotrophelia Europe
15 lipiec 2025
Anuga, największe światowe targi żywności i napojów, po raz kolejny podkreślają swoją pozycję platformy innowacji branżowych: dzięki odnowionej współpracy z Ecotrophelia Europe, najważniejszym europejskim konkursem innowacji w zakresie zrównoważonej żywności, Anuga tworzy scenę dla wizjonerskich pomysłów na produkty, młodych talentów i przyszłościowej przedsiębiorczości. »

India Foodex 2025 – Najważniejsze wydarzenie branży spożywczej już w sierpniu w Bangalore
15 lipiec 2025
W dniach 1–3 sierpnia 2025 r. w prestiżowym Bangalore International Exhibition Centre (BIEC) w Indiach odbędzie się 16. edycja India Foodex – jedna z największych i najbardziej kompleksowych międzynarodowych wystaw branży spożywczej w Azji Południowej. Tegoroczna edycja połączy siły z wydarzeniami towarzyszącymi: BakeryTech India 2025, AgriTech India, GrainTech India oraz DairyTech India, tworząc silne, zintegrowane forum prezentujące innowacje z zakresu żywności, napojów, przetwórstwa, technologii pakowania oraz sektora mleczarskiego »

Oczekiwanie na SIGEP Asia & Restaurant Asia dobiegło końca - Do zobaczenia jutro!
14 lipiec 2025
Czekanie na najważniejsze singapurskie targi branży gastronomicznej i gastronomicznej SIGEP ASIA dobiegło końca, a w Marina Bay Sands otwierają się drzwi Restaurant Asia 2025. Odkryj najnowocześniejsze rozwiązania z zakresu gastronomii, robotyki, automatyki, inteligentnych kuchni, zrównoważonych technologii i wielu innych. W dniach 16–18 lipca dołącz do tysięcy profesjonalistów z branży, szefów kuchni, dostawców i innowatorów na trzy dni pełne odkryć, degustacji i nawiązywania kontaktów. »