Sival przenosi styczniową edycję: Targi odbędą się od 15 do 17 marca 2022 r., w centrum wystawienniczym Angers

10 styczeń 2022
SIVAL postpones its January 2022 edition: The trade fair will be held from 15 to 17 March 2022 at the Angers Exhibition Centre

France, like many countries, is facing a new wave of Covid, reinforced by the booming expansion of the Omicron variant.

This worsening health situation is impacting on economic actors. In view of the contamination peak, many exhibitors expressed their anxiety about the organisation and about the difficulty of mobilising visitors in these circumstances.

In this context, in order to guarantee the safety of all and to ensure that exhibitors and partners optimise their participation Christophe Béchu, Angers Mayor,  Mathilde Favre d’Anne, Destination Angers President, and Bruno Dupont, SIVAL President, have decided to postpone the next edition of SIVAL to next March.SIVAL 2022 will therefore be held from 15 to 17 March 2022.

The organisation committee and the entire SIVAL team are already mobilised for this postponement, and are impatient to meet up with exhibitors, visitors and partners from 15 to 17 March for a 2022 edition of reunion in the service of the future and the transition of plant production.
Of course, visitors who already received their access badge to the SIVAL can keep it for the next 15, 16 and 17 March.

Przeczytaj również:

Interpoma 2022 - dynamika amerykańskiego przemysłu i zautomatyzowanie zbiorów

17 maj 2022
Thomas Mur, dyrektor centrum wystawowego Fiera Bolzano, wyjaśnia: „Jako wiodące targi branży jabłek, Interpoma zawsze udowadniała, że ​​wyprzedza swoje czasy, oferując co dwa lata bardzo atrakcyjny program dla międzynarodowych graczy z branży. Również w tym roku skoncentrowaliśmy nasz wybór na najciekawszych aktualnych trendach, które w imponujący sposób dokumentują, jak silnie i szybko zmienia się i rozwija świat jabłek.” »

Certyfikowane sesje edukacyjne w ExpoCulinaire

17 maj 2022
Dostarczony przez wiodące w regionie instytuty edukacji kulinarnej i szkoleń — ExpoCulinaire zaprasza do rejestracji na BEZPŁATNE akredytowane sesje edukacyjne i szkoleniowe — wszyscy uczestnicy otrzymają certyfikat Worldchefs Attendance Certificate. Światowej klasy instytuty edukacji kulinarnej, specjalizujące się w szkoleniach dla szefów kuchni, poprowadzą kompleksowy program seminariów w ciągu czterech dni od 30 maja do 2 czerwca w ADNEC w Abu Zabi. »

Już tylko tydzień na rejestrację

17 maj 2022
Ponad 300 kierowników głównych firm sadowniczych z Woroneża, Lipiecka, Kaługi, Riazania, Rostowa, Swierdłowska, Biełgorodu, Czelabińska, Briańska, Tuły, Tweru, Saratowa, Niżnego Nowogrodu, Penzy, Archangielska, Tambow, Tomsk, regiony kostromskie, obwód stawropolski, obwód chabarowski, Chanty-Mansyjski Obwód, Kabardyno-Bałkaria, Osetia Północna, Białoruś, Kazachstan, Armenia potwierdziły swój udział w Forum Sady i Winnice Rosji i WNP (31 maja-1 czerwca 2022 r., Moskwa). »
Partnerzy