POLAGRA poszerza grono wystawców

3 sierpień 2023
Dostawcy technologii, nowoczesnych rozwiązań dla branży spożywczej i sektora HoReCa, a do tego producenci żywności i wiele innych firm. Tegoroczna POLAGRA na dwa miesiące przed wydarzeniem gości już ponad 60 wystawców.

Przez trzy dni, 27-29 września, na stoisko wystawców dotrze tysiące profesjonalnych zwiedzających. 

Wśród nich między innymi:
• kupcy i menedżerowie sieci handlowych, 
• przedstawiciele hurtowni spożywczych
• restauratorzy i szefowie kuchni
• menedżerowie obiektów hotelarskich
• szefowie firm produkujących żywność,
• kierownicy i specjaliści z komórek zajmujących się produkcją żywności, technologią żywności oraz utrzymaniem ruchu,
• przedstawiciele mediów branżowych oraz dziennikarze reprezentujący ogólnopolskie kanały informacyjne. 

Zapytaj o stoisko dla swojej firmy.

Przeczytaj również:

ASIA FRUIT LOGISTICA uruchamia program Meet Ups 2026 – nowy etap integracji branży w kluczowych rynkach Azji

18 grudzień 2025
Po bardzo udanej edycji w 2025 roku, która połączyła liderów branży w pięciu kluczowych krajach, cykl Meet Ups powraca w jeszcze bardziej rozbudowanej formule. W minionym roku wydarzenia odbyły się m.in. w Indiach, Wietnamie, Tajlandii i Chinach, gromadząc ponad 2 200 profesjonalistów, oferując 80+ godzin networkingu oraz wystąpienia 90 czołowych ekspertów rynku świeżych produktów. »

Podczas targów Macfrut 2026 wystawa Plant Nursery skupi uwagę na całym łańcuchu szkółkarskim

17 grudzień 2025
Plant Nursery to wystawa poświęcona innowacjom w branży szkółkarskiej, koncentrująca się na globalnych nowościach w uprawie awokado i mango, a także mniej popularnych gatunkach owoców tropikalnych i subtropikalnych, ekologicznej produkcji szkółkarskiej, podkładkach, innowacjach ogrodniczych oraz prawach do odmian roślin. Wydarzenie odbędzie się w dniach 21–23 kwietnia 2026 r. w Rimini Expo Centre »

José Manuel Molina zwycięzcą XV Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche

17 grudzień 2025
Młody szef kuchni z Malagi, José Manuel Molina z restauracji La Brasería de Carmen w Torre de Benagalbón, został zwycięzcą XV edycji Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche, który odbył się w renomowanej restauracji La Finca prowadzonej przez Susi Díaz (1 gwiazdka Michelin). Zwycięski talerz zatytułowany „Ganbatte” – japońskie słowo oznaczające rozwój osobisty i ewolucję – zachwycił jury oryginalnym połączeniem smaków. »
Partnerzy