Największe zgromadzenie specjalistów gastronomii i szefów kuchni na Bliskim Wschodzie

11 maj 2022
The most influential event this year for the HORECA industry... in less than three weeks in Abu Dhabi from 30th May - 2nd June 2022.

This edition of ExpoCulinaire, alongside Worldchefs Congress, provides an unmatched platform to source new business prospects, establish meaningful connections with increased networking and key purchasing opportunities.

Click here - FREE Registration to ExpoCulinaire 2022 

5 Reasons why you should VISIT ExpoCulinaire 2022

1. LARGEST gathering of dedicated foodservice professionals and chefs in the Middle East 
2. FREE entry into trade event showcasing HoReCa supplies and services
3. FREE access into three exclusive international Culinary Competitions; Global Chefs Challenge, African Culinary Cup and Emirates International Salon Culinaire
4. FREE accredited Education & Training by certified culinary institutes
5. Alongside Worldchefs Congress - the biennial event bringing together chef delegates and professionals from across the five continents to network and expand their professional bonds (entry fee applicable)

Przeczytaj również:

Interpoma 2022 - dynamika amerykańskiego przemysłu i zautomatyzowanie zbiorów

17 maj 2022
Thomas Mur, dyrektor centrum wystawowego Fiera Bolzano, wyjaśnia: „Jako wiodące targi branży jabłek, Interpoma zawsze udowadniała, że ​​wyprzedza swoje czasy, oferując co dwa lata bardzo atrakcyjny program dla międzynarodowych graczy z branży. Również w tym roku skoncentrowaliśmy nasz wybór na najciekawszych aktualnych trendach, które w imponujący sposób dokumentują, jak silnie i szybko zmienia się i rozwija świat jabłek.” »

Certyfikowane sesje edukacyjne w ExpoCulinaire

17 maj 2022
Dostarczony przez wiodące w regionie instytuty edukacji kulinarnej i szkoleń — ExpoCulinaire zaprasza do rejestracji na BEZPŁATNE akredytowane sesje edukacyjne i szkoleniowe — wszyscy uczestnicy otrzymają certyfikat Worldchefs Attendance Certificate. Światowej klasy instytuty edukacji kulinarnej, specjalizujące się w szkoleniach dla szefów kuchni, poprowadzą kompleksowy program seminariów w ciągu czterech dni od 30 maja do 2 czerwca w ADNEC w Abu Zabi. »

Już tylko tydzień na rejestrację

17 maj 2022
Ponad 300 kierowników głównych firm sadowniczych z Woroneża, Lipiecka, Kaługi, Riazania, Rostowa, Swierdłowska, Biełgorodu, Czelabińska, Briańska, Tuły, Tweru, Saratowa, Niżnego Nowogrodu, Penzy, Archangielska, Tambow, Tomsk, regiony kostromskie, obwód stawropolski, obwód chabarowski, Chanty-Mansyjski Obwód, Kabardyno-Bałkaria, Osetia Północna, Białoruś, Kazachstan, Armenia potwierdziły swój udział w Forum Sady i Winnice Rosji i WNP (31 maja-1 czerwca 2022 r., Moskwa). »
Partnerzy