Food and Hospitality Oman 26-28 września 2022 r.- Oman Convention & Exhibition Centre, Muscat

8 sierpień 2022
The 15th edition of Food and Hospitality Oman (FHO) will be held from September 26–28, 2022, at the Oman Convention & Exhibition Centre, Muscat, Oman. FHO is Oman’s biggest event for the food and hospitality industry that takes pride in being the most popular, networking and business-centric event platform for the food and beverage, agriculture and fisheries, food processing technologies, kitchen and catering equipment, hotel supplies and equipment, and restaurant and cafe segment industries. 

With over 100+ international companies, the event is set to bring together more than 5,000+ business professionals from across Oman and the Middle East region. 

The exhibition aims at enhancing the growth and development of the food and hospitality industry, which contribute largely to Oman's GDP. According to the GCC Food Industry, Oman is expected to witness the fastest growth in food consumption in the GCC region, with an annualised rate of 4.2 percent between 2020 and 2025. Higher investments by the Sultanate towards agricultural projects that aim to use smart techniques in addition to hydroponics, aquaponics, and advanced technologies in irrigation and fertilisation are helping the country in increasing domestic production to significant levels. Such measures are likely to boost demand for home-grown commodities in the future. 

Ashley Roberts, General Manager, CONNECT – the Organiser of FHO states, “We are confident that the business opportunities offered at FHO will foster positive meaningful engagement in the food and hospitality industries, and that will support economic growth. With FHO, we present the right platform to network and gain insights into the evolving food and hospitality sector in Oman.” 

A variety of products ranging from food, beverages, agriculture and fisheries, ingredients and seasoning, hotel equipment supplies and services, catering and kitchen equipment, packaging systems, resort and spa facilities, interior design services, hotel decor and style, hotel and hospitality technologies, food processing technologies will be showcased at the exhibition. In addition, the latest spotlight is the Professional Chef Competition, Bed Making Competition, Waiters' Race, and Oman Barista Competition.

At the co-located Workshop, high-level speakers from renowned organisationswill present rich content focusing on food supply chain, food packaging, food safety, food security, restaurant, takeawayand delivery innovations.The three-day session aims at assisting the broad range of food and beverage professionals in understanding the best practises and solutions for ensuring food safety and other areas related to food industry.

Entry to the exhibition and workshop is free of charge. Register online and get your e-badge by visiting https://bit.ly/3OsqTsx

To know more, visit www.foodandhospitalityoman.com

Przeczytaj również:

Pole testowe o powierzchni około 3000 m2 na targach Macfrut 2024

23 kwiecień 2024
Innowacje branży zostaną zaprezentowane na powierzchni około 3000 metrów kwadratowych, podzielonej na dwie hale: jedną przeznaczoną do uprawy owoców (Hala C1 - Agri Field Solution) i drugą do produkcji bezglebowej techniki, ogrodnictwo komercyjne i przemysłowe oraz mechanizacja (hala A1 – Machinery Solutions). Oba te obszary pozwalają odwiedzającym przekonać się na własne oczy, co mogą zastosować w praktyce we własnym gospodarstwie. »

Pierwsza edycja Fruit Attraction w Brazylii odzwierciedla potencjał brazylijskiego sektora owoców i warzyw

22 kwiecień 2024
Fruit Attraction, jedne z wiodących na świecie międzynarodowych targów branży owocowo-warzywnej, zakończyły swoją pierwszą edycję w Brazylii, na terenie São Paulo Expo. Trzydniowe wydarzenie zgromadziło cały łańcuch produkcyjny sektora, z obecnością 45 krajów i 8 stanów brazylijskich (São Paulo, Bahia, Pernambuco, Rio Grande do Norte, Maranhão, Pará, Espírito Santo i Paraná) oraz 12 000 gości . »

Nowe zabezpieczenia w branży spożywczej – ekologia w centrum uwagi

22 kwiecień 2024
Biorąc pod uwagę cele zrównoważonej gospodarki o obiegu zamkniętym, gdzie jednym z nim jest ograniczenie ilości odpadów opakowaniowych, coraz więcej firm poszukuje opakowań w pełni przyjaznych środowisku. Dlatego już dziś firma Silny&Salamon wprowadza zamknięcia do opakowań produktów spożywczych wykonane w całości z biomateriałów i nadające się do przetworzenia. »
Partnerzy