Food and Hospitality Oman 26-28 września 2022 r.- Oman Convention & Exhibition Centre, Muscat

8 sierpień 2022
The 15th edition of Food and Hospitality Oman (FHO) will be held from September 26–28, 2022, at the Oman Convention & Exhibition Centre, Muscat, Oman. FHO is Oman’s biggest event for the food and hospitality industry that takes pride in being the most popular, networking and business-centric event platform for the food and beverage, agriculture and fisheries, food processing technologies, kitchen and catering equipment, hotel supplies and equipment, and restaurant and cafe segment industries. 

With over 100+ international companies, the event is set to bring together more than 5,000+ business professionals from across Oman and the Middle East region. 

The exhibition aims at enhancing the growth and development of the food and hospitality industry, which contribute largely to Oman's GDP. According to the GCC Food Industry, Oman is expected to witness the fastest growth in food consumption in the GCC region, with an annualised rate of 4.2 percent between 2020 and 2025. Higher investments by the Sultanate towards agricultural projects that aim to use smart techniques in addition to hydroponics, aquaponics, and advanced technologies in irrigation and fertilisation are helping the country in increasing domestic production to significant levels. Such measures are likely to boost demand for home-grown commodities in the future. 

Ashley Roberts, General Manager, CONNECT – the Organiser of FHO states, “We are confident that the business opportunities offered at FHO will foster positive meaningful engagement in the food and hospitality industries, and that will support economic growth. With FHO, we present the right platform to network and gain insights into the evolving food and hospitality sector in Oman.” 

A variety of products ranging from food, beverages, agriculture and fisheries, ingredients and seasoning, hotel equipment supplies and services, catering and kitchen equipment, packaging systems, resort and spa facilities, interior design services, hotel decor and style, hotel and hospitality technologies, food processing technologies will be showcased at the exhibition. In addition, the latest spotlight is the Professional Chef Competition, Bed Making Competition, Waiters' Race, and Oman Barista Competition.

At the co-located Workshop, high-level speakers from renowned organisationswill present rich content focusing on food supply chain, food packaging, food safety, food security, restaurant, takeawayand delivery innovations.The three-day session aims at assisting the broad range of food and beverage professionals in understanding the best practises and solutions for ensuring food safety and other areas related to food industry.

Entry to the exhibition and workshop is free of charge. Register online and get your e-badge by visiting https://bit.ly/3OsqTsx

To know more, visit www.foodandhospitalityoman.com

Przeczytaj również:

Sezon na arbuzy i melony | FRESH ENERGY

23 maj 2024
Fresh Energy oferuje produkty pochodzące ze swojego gospodarstwa, w którym uprawiane są świeże produkty najwyższej jakości, zgodnie z najsurowszymi standardami jakości. Pozwala to zachować kontrolę nad każdym etapem procesu, od nasion po półkę, zapewniając klientom najświeższe i najbardziej aromatyczne produkty. Uprawa Fresh Energy obejmuje 10 dzień Ramadanu CITY, Dar El Salam 1 i 2, AL Alamein i Al Ismailia na glebie bogatej w minerały, »

GPG wprowadza na rynek nową genetykę jeżyn

22 maj 2024
Global Plant Genetics (GPG) i polski program hodowli Rubusa Niwa właśnie zawarły umowę licencyjną na dwie nowe odmiany jeżyny pierwiosnkowej. Umowa dotyczy reprezentowania przez GPG odmian Maryna i Juhas na szeregu terytoriów międzynarodowych. Światowy przemysł jeżynowy rośnie nieprzerwanie od wielu lat i niezwykle istotne jest wprowadzenie na rynek ulepszonych odmian, które pomogą w tym rozwoju i jeszcze bardziej go przyspieszą »

Interpera2024: skupienie się na wizytach technicznych

22 maj 2024
Interpera 2024 zgromadzi międzynarodowy sektor gruszek w dniach 26–27 czerwca w Óbidos w Portugalii. Oprócz głównego dnia konferencji organizatorzy przygotowali gruszkowe wizyty techniczne, których po prostu nie można przegapić! Uczestnicy zapoznają się z uprawą i ochroną gruszek w Portugalii. Program będzie łączył wymianę wiedzy i wizyty w firmach. Uczestnicy Interpera 2024 zostaną przeniesieni do serca regionu gruszkowego Rocha, w obszar znany jako Oeste, gdzie koncentruje się 90% produkcji. »
Partnerzy