Everything is ready for the Digital Agrifood Summit Portugal 2021, which takes place on 20-23 January 2021

15 styczeń 2021
The Portuguese agri-food sector is holding a pioneering event between 20th and 23rd January: the Digital Agrifood Summit Portugal, an online event that aims to put Portuguese producers and exporters in contact with buyers. This clear commitment to tackling the challenges of the current situation seeks to boost Portuguese agri-food exports worldwide. The digital initiative, conceived by the Portuguese Agrofood Cluster in collaboration with ViniPortugal, is supported by the Portuguese Secretary of State for Internationalization, the Ministry of Agriculture, AICEP (Aicep Portugal Global – Portuguese Trade and Investment Agency) and FIPA (Federation of Portuguese Agri-Food Industries).

This digital event has been widely applauded by the Portuguese agri-food sector, with 74 exporters taking part in this first edition, representing products from every corner of Portugal and showcasing the tremendous variety of its agri-food production: wines, olive oils, highend pastries, cheeses and charcuterie, meat and fish, fruit and vegetables, and an endless range of processed food products. These producers embrace tradition and innovation in their extensive product catalogues.

Portugal thus continues to advance towards the digital economy. By the end of 2021, it is expected that Portuguese companies will have increased their investment in the 4.0 industry by up to sixteen percentage points. Furthermore, 50% of these companies forecast growth in their exports and business volume of between five and fifteen percent.

Any companies interested in enlarging their offering of Portuguese products still has time to take part in the event. Simply register at the following link, which is both quick and free of charge: https://bit.ly/DASP2021. This will generate an access code which buyers can use to log on to the platform after 20 January, when they can visit the virtual stands and meet up with the exhibiting companies. A whole world of flavour is waiting to be discovered, now within your reach just a click away.

Przeczytaj również:

Pick&Pack 2026 – rezerwacja stoisk już otwarta! 27–28 maja 2026 | Bilbao Exhibition Centre, Hiszpania

6 listopad 2025
uż ruszyła rezerwacja powierzchni wystawienniczej na Pick&Pack 2026 – jedno z najważniejszych wydarzeń poświęconych innowacjom w przemyśle spożywczym, opakowaniowym i logistycznym. Tegoroczna edycja odbędzie się w dniach 27–28 maja 2026 roku w Bilbao Exhibition Centre, gromadząc ponad 8 000 profesjonalistów z branży, poszukujących najnowocześniejszych rozwiązań zwiększających wydajność, automatyzację i zrównoważony rozwój »

Sztuczna inteligencja i automatyzacja rewolucjonizują rynek owoców i warzyw

5 listopad 2025
Sztuczna inteligencja i automatyzacja zmieniają każdy etap globalnego łańcucha dostaw owoców i warzyw – od produkcji, przez logistykę, aż po sprzedaż detaliczną. Najnowszy raport FRUIT LOGISTICA Trend Report 2026, zatytułowany Ctrl+Alt+Refresh, analizuje, w jaki sposób nowe technologie zwiększają efektywność, odporność i zrównoważony rozwój branży świeżych produktów. Sam tytuł sugeruje „ponowne uruchomienie systemu” – globalny sektor owoców i warzyw w nowej odsłonie »

ITP na targach Gulfood Manufacturing 2025: włoskie rozwiązania w zakresie elastycznych opakowań dla rynku Bliskiego Wschodu

4 listopad 2025
Firma Industria Termoplastica Pavese Spa (ITP) po raz pierwszy weźmie udział w targach Gulfood Manufacturing 2025, wiodących międzynarodowych targach przetwórstwa spożywczego i opakowań, które odbędą się w dniach 4–6 listopada 2025 r. w Dubai World Trade Centre. ITP zaprezentuje swoją ofertę w Pawilonie Włoskim (Shk Saeed Hall 2, stoisko S2-E70), prezentując wysokowydajne rozwiązania w zakresie elastycznych opakowań »
Partnerzy