WorldFood Warsaw zaprasza Branżę gastronomiczną!

14 marzec 2017
Podczas kolejnej edycji targów WorldFood Warsaw czeka na Państwa wiele nowości produktowych, szeroka oferta polskich i zagranicznych firm, możliwość spotkań biznesowych z producentami i dystrybutorami żywności i napojów oraz panele dyskusyjne prowadzone przez ekspertów. Organizatorzy WorldFood Warsaw szczególnie zapraszają wszystkich przedstawicieli sektora HoReCa do udziału w wydarzeniu.

Wydarzenie odbędzie się w dniach 11-13 kwietnia 2017 r. w EXPO XXI w Warszawie. Udział zapowiedziało już ponad 250 firm z całego świata m.in. z Włoch, Wielkiej Brytanii,   Tajlandii,  Sri Lanki,  Rumuni,  Łotwy, z Tajwanu oraz Korei Południowej.
Warto wykorzystać tę okazję, by nawiązać wartościowe kontakty biznesowe i zapoznać się z nowinkami i ofertą dla tego sektora. Targi WorldFood Warsaw specjalnie dla swoich wystawców i gości  stwarzają wiele możliwości nawiązania nowych kontaktów biznesowych z producentami oraz dystrybutorami żywności i napojów z kraju i ze świata. Najbliższa, IV edycja, zapewnia rozmowy handlowe zorganizowane pod potrzeby i zainteresowania uczestników, również z branży HoReCa, pokazy kulinarne przygotowane przez najlepszych kucharzy i cukierników pod egidą Jarosława Uścińskiego, Szefa Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni, właściciela restauracji Moonsfera,. Wraz z Żoną  prowadzi On  wiele projektów szkoleniowych i edukacyjnych dla uczniów szkół gastronomicznych i nauczycieli, a  podczas Targów podzieli się z Państwem swoją wiedzą i doświadczeniem- zapewnia Agnieszka Szpaderska manager Targów. 
 
Merytoryczne szkolenia i warsztaty zapewnią także słuchaczom rzetelną dawkę wiedzy z zakresu zarządzania biznesem gastronomicznym i przybliżą nowinki w rozwijającej się branży HoReCa. 
 
Na  przedstawicieli z sektora HoReCa czekają również ciekawe panele dyskusyjne wskazujące jakie trendy będą panowały w gastronomii w najbliższych latach oraz jak poradzić sobie z kryzysem. To także doskonała możliwość do pozyskania dostawców oferujących najwyższej jakości towary. Dlatego już dziś zapraszamy do Sektora Eco Food czy Wine&Spirits. Nie będziecie zawiedzeni odwiedzając stoiska bo oferta będzie ciekawa i urozmaicona.
Wystawcy przedstawią szeroką ofertę asortymentu produktów i półproduktów spożywczych koniecznych do stworzenia wyjątkowego menu oraz przy zachowaniu gwarantowanej jakości.

Zarejestruj się on-line już dziś!
Rejestracji na Targi można dokonać wypełniając formularz, który znajduje się na stronie : www.worldfood.pl/rejestracja-on-line.
Aby wziąć udział w aranżowanych spotkaniach biznesowych prosimy o kontakt: matchmaking@worldfood.pl

Przeczytaj również:

Konsorcjum Fresh Produce wzywa rząd do umożliwienia oficjalnych inspekcji

7 maj 2024
„Staliśmy się pośmiewiskiem Europy”: Szef konsorcjum Fresh Produce krytykuje strategię graniczną Wielkiej Brytanii Nigel Jenney, dyrektor naczelny konsorcjum Fresh Produce Consortium (FPC), potępił rozwiązanie graniczne przyjęte przez rząd Wielkiej Brytanii po brexicie. „Rząd w zręczny sposób stworzył najbardziej nieefektywną i kosztowną granicę na świecie” – stwierdziła Jenney. „Ta jedyna w życiu szansa została zaprzepaszczona i teraz czekamy na konsekwencje narzucone przez rząd zarówno dla przedsiębiorstw, jak i konsumentów”. »

Ulepszenia monitorowania Echinothrips dzięki nowej pułapce Bug-Scan® Green

6 maj 2024
Zaprojektowane z myślą o optymalizacji monitorowania, nowe pułapki samoprzylepne Bug-Scan® Green okazały się siedmiokrotnie bardziej atrakcyjne dla Echinothrips niż żółte lub niebieskie pułapki samoprzylepne. „W przypadku wciornastków, które rzadko latają, atrakcyjne lepkie pułapki są kluczem do skutecznego rozpoznania – zasadniczej części skutecznego programu kontroli IPM” – mówi Yannah Cornelis, menedżer produktu ds. monitorowania i rozpoznania. »

Caprichos del Paladar potwierdza sukces Burgood podczas 37. edycji Gourmets Show

30 kwiecień 2024
Murcjańska firma Caprichos del Paladar po raz kolejny podbiła publiczność swoimi ekskluzywnymi produktami podczas 37. Salonu Smakoszy. Ta edycja oznaczała konsolidację Burgood, innowacyjnego burgera z karczochami, który po przejściu innych międzynarodowych wydarzeń spotkał się z doskonałym przyjęciem na najbardziej ekskluzywnych targach wysokiej jakości żywności i napojów w Europie. »
Partnerzy