
TUTTOFOOD Mediolan 5-8 maja 2025
17 kwiecień 2025
Projekty i obszary specjalne, konferencje, wydarzenia poza siedzibą firmy i wiele więcej. TUTTOFOOD to targi b2b dla ekosystemu rolno-spożywczego, krajowy i międzynarodowy punkt odniesienia dla rozwoju sektora oraz odkrywania, projektowania i kierowania ponownym uruchomieniem przemysłu spożywczego przyszłości. Międzynarodowa platforma dla sektora rolno-spożywczego. Globalne i innowacyjne.
TUTTOFOOD KONFERENCJE 2025
Na TUTTOFOOD Milano 2025 znajdziesz bogaty i stymulujący program merytoryczny: analiza trendów i najważniejszych kwestii ze świata łańcuchów dostaw, ESG, innowacji i nowych modeli konsumpcji w handlu detalicznym i horeca będą głównymi tematami dyskusji, które odbędą się na różnych arenach tematycznych rozsianych po całym terenie targów. Odkryj je wszystkie!
https://www.tuttofood.it/en/
Przeczytaj również:

ASIA FRUIT LOGISTICA uruchamia program Meet Ups 2026 – nowy etap integracji branży w kluczowych rynkach Azji
18 grudzień 2025
Po bardzo udanej edycji w 2025 roku, która połączyła liderów branży w pięciu kluczowych krajach, cykl Meet Ups powraca w jeszcze bardziej rozbudowanej formule. W minionym roku wydarzenia odbyły się m.in. w Indiach, Wietnamie, Tajlandii i Chinach, gromadząc ponad 2 200 profesjonalistów, oferując 80+ godzin networkingu oraz wystąpienia 90 czołowych ekspertów rynku świeżych produktów. »

Podczas targów Macfrut 2026 wystawa Plant Nursery skupi uwagę na całym łańcuchu szkółkarskim
17 grudzień 2025
Plant Nursery to wystawa poświęcona innowacjom w branży szkółkarskiej, koncentrująca się na globalnych nowościach w uprawie awokado i mango, a także mniej popularnych gatunkach owoców tropikalnych i subtropikalnych, ekologicznej produkcji szkółkarskiej, podkładkach, innowacjach ogrodniczych oraz prawach do odmian roślin. Wydarzenie odbędzie się w dniach 21–23 kwietnia 2026 r. w Rimini Expo Centre »

José Manuel Molina zwycięzcą XV Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche
17 grudzień 2025
Młody szef kuchni z Malagi, José Manuel Molina z restauracji La Brasería de Carmen w Torre de Benagalbón, został zwycięzcą XV edycji Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche, który odbył się w renomowanej restauracji La Finca prowadzonej przez Susi Díaz (1 gwiazdka Michelin). Zwycięski talerz zatytułowany „Ganbatte” – japońskie słowo oznaczające rozwój osobisty i ewolucję – zachwycił jury oryginalnym połączeniem smaków. »