Green Week 2020, Displays by food startups as trendsetters

14 listopad 2019

Jury nominates 20 finalists for the Startup Days on 22 and 23 January at the Professional Centre of the IGW 2020

The preliminary decision has been made: the 20 finalists that will be staging their presentations on the two Start Up Days at the International Green Week Berlin 2020 (17 -26 Jan,) have now been nominated by the eight-member jury. On 22 and 23 January the new businesses that have been selected will be using pitch sessions and the exhibition area at the Professional Centre to present their business ideas and products. The Startup Days have been introduced by Messe Berlin to focus attention on current food-related issues and trends, and also to illustrate changing consumer behaviour.

The entries for this competition that have been nominated for the final round in Berlin include umami sauce obtained from lupins, non-alcoholic alternatives to alcoholic beverages, powdered drinks based on medicinal mushrooms, edible cutlery, organic vitamin B12, an online marketplace for raw materials, Asian food boxes, chips made from plantains and manioc, a platform for boosting the efficiency of agricultural enterprises, transporting goods by sailing boat, and a bowl-sharing concept.

Access to the Professional Centre at the Green Week is reserved exclusively for trade visitors, exhibitors and representatives of the press. In particular new food businesses at various stages of the start up process can establish contacts here with major decision-makers from the food trade, with multipliers and investors, as well as with project or sales partners, and can also benefit from the wide-ranging media presence at this trade fair.

Detailed information about the company profiles of the 20 finalists at the Start Up Days and their products can be found at: www.grünewoche.com/startups.

Przeczytaj również:

Ochrona przed mrozem: o 2 stopnie więcej dzięki ekranom Arrigoni

15 kwiecień 2024
W związku z problemami wynikającymi ze zmiany klimatu, szkody spowodowane późnymi przymrozkami stanowią coraz większe zagrożenie, a zdarzenia tego rodzaju mogą od samego początku zagrozić uprawom i wynikom całego roku rolniczego. Arrigoni oferuje zróżnicowaną gamę innowacyjnych produktów łagodzących niskie temperatury, mogących zapobiegać lub ograniczać występowanie szkód spowodowanych przez mróz. »

Co wydarzyło się w branży spożywczej w ciągu ostatniego miesiąca?

14 kwiecień 2024
Innowacja ma kluczowe znaczenie w SIAL Paris – i nigdzie nie jest to bardziej widoczne niż w SIAL Start-up Village, która jest prowadzona we współpracy z Sesamers. Obecna w 24 krajach Sesamers to globalna sieć wydarzeń technologicznych zapoczątkowana przez specjalistów w 2015 roku. „Dzięki 10-letniemu doświadczeniu pomagamy innowacyjnym firmom zabłysnąć na scenie, budować lepsze wydarzenia i skalować strategię wpływu” – mówi sieć znana również jako Start-up Sesame. »

W kwietniu Ucima kontynuuje swoją działalność targową

12 kwiecień 2024
Ponad 50 włoskich firm wybiera się na Circle Pack Chile, Djazagro i Korea Pack. Po udanym udziale w targach Propak Vietnam na początku tego miesiąca, Ucima przygotowuje się do kontynuowania międzynarodowej działalności wystawienniczej poprzez obecność na trzech kolejnych targach branżowych, potwierdzając swoje zaangażowanie w promowanie włoskiego przemysłu opakowaniowego na poziomie globalnym. »
Partnerzy