WorldFood Warsaw zaprasza Branżę gastronomiczną!

14 marzec 2017
Podczas kolejnej edycji targów WorldFood Warsaw czeka na Państwa wiele nowości produktowych, szeroka oferta polskich i zagranicznych firm, możliwość spotkań biznesowych z producentami i dystrybutorami żywności i napojów oraz panele dyskusyjne prowadzone przez ekspertów. Organizatorzy WorldFood Warsaw szczególnie zapraszają wszystkich przedstawicieli sektora HoReCa do udziału w wydarzeniu.

Wydarzenie odbędzie się w dniach 11-13 kwietnia 2017 r. w EXPO XXI w Warszawie. Udział zapowiedziało już ponad 250 firm z całego świata m.in. z Włoch, Wielkiej Brytanii,   Tajlandii,  Sri Lanki,  Rumuni,  Łotwy, z Tajwanu oraz Korei Południowej.
Warto wykorzystać tę okazję, by nawiązać wartościowe kontakty biznesowe i zapoznać się z nowinkami i ofertą dla tego sektora. Targi WorldFood Warsaw specjalnie dla swoich wystawców i gości  stwarzają wiele możliwości nawiązania nowych kontaktów biznesowych z producentami oraz dystrybutorami żywności i napojów z kraju i ze świata. Najbliższa, IV edycja, zapewnia rozmowy handlowe zorganizowane pod potrzeby i zainteresowania uczestników, również z branży HoReCa, pokazy kulinarne przygotowane przez najlepszych kucharzy i cukierników pod egidą Jarosława Uścińskiego, Szefa Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni, właściciela restauracji Moonsfera,. Wraz z Żoną  prowadzi On  wiele projektów szkoleniowych i edukacyjnych dla uczniów szkół gastronomicznych i nauczycieli, a  podczas Targów podzieli się z Państwem swoją wiedzą i doświadczeniem- zapewnia Agnieszka Szpaderska manager Targów. 
 
Merytoryczne szkolenia i warsztaty zapewnią także słuchaczom rzetelną dawkę wiedzy z zakresu zarządzania biznesem gastronomicznym i przybliżą nowinki w rozwijającej się branży HoReCa. 
 
Na  przedstawicieli z sektora HoReCa czekają również ciekawe panele dyskusyjne wskazujące jakie trendy będą panowały w gastronomii w najbliższych latach oraz jak poradzić sobie z kryzysem. To także doskonała możliwość do pozyskania dostawców oferujących najwyższej jakości towary. Dlatego już dziś zapraszamy do Sektora Eco Food czy Wine&Spirits. Nie będziecie zawiedzeni odwiedzając stoiska bo oferta będzie ciekawa i urozmaicona.
Wystawcy przedstawią szeroką ofertę asortymentu produktów i półproduktów spożywczych koniecznych do stworzenia wyjątkowego menu oraz przy zachowaniu gwarantowanej jakości.

Zarejestruj się on-line już dziś!
Rejestracji na Targi można dokonać wypełniając formularz, który znajduje się na stronie : www.worldfood.pl/rejestracja-on-line.
Aby wziąć udział w aranżowanych spotkaniach biznesowych prosimy o kontakt: matchmaking@worldfood.pl

Przeczytaj również:

Macfrut - dzień trzeci

10 maj 2024
Nowe granice podkładek. Powrót do przeszłości w świecie podkładek dla najpopularniejszych włoskich roślin owocowych, takich jak jabłka, gruszki i owoce pestkowe. Kierunek badań ma na celu odzyskanie „starego” wigoru tych roślin, aby uczynić je odpornymi na nowe fitopatologie. Wyłoniło się to podczas Międzynarodowego Sympozjum Podstawek, w którym uczestniczyli czołowi badacze z całego świata. Orodnictwo włoskie i europejskie w ogóle przesuwa się na wschód, szczególnie do Azerbejdżanu, Uzbekistanu czy Mołdawii, »

Macfrut drugiego dnia

9 maj 2024
Międzynarodowe targi sektora świeżych produktów, które do jutra odbędą się w Rimini Expo Center, w centrum uwagi znajdą się innowacje w biorozwiązaniach i badania odmianowe w sektorze winogron stołowych. Zaprezentowano także Program Transformacji Rolnej Demokratycznej Republiki Konga. Demokratyczna Republika Konga ma bardzo duży potencjał i dąży do stworzenia możliwości partnerstwa dla włoskich i europejskich firm pragnących inwestować w tym państwie afrykańskim. »

Macfrut - 8 maja

8 maj 2024
Doświadczenia z uprawą w pomieszczeniach i zastosowania farmaceutyczne. Rolnictwo wertykalne: znaczenie współpracy multidyscyplinarnej, kluczowej w środowisku akademickim, krzyżuje innowacyjne praktyki agronomiczne z korzyścią dla zdrowia i jakości życia. Nie zapominając o potrzebie niemal ciągłych badań, jak zauważyła Andrea Primavera, prezes Fippo (Włoskiej Federacji Oficjalnych Producentów Roślin). To wokół tych koncepcji powstała konferencja »
Partnerzy