
BIOFRUIT CONGRESS 2020 - All you need to know for the most sustainable demand
21 październik 2020
Registration at www.biofruitcongress.com and www.ifema.es/en/fruit-attraction
DAY 1 – 20/10/2015.00-16.30What's going on in the world of organic F&V? Let's talk about global demand, the latest trends and strategies in the EU market. 15:00 Welcoming
by Raul Calleja,
director of FRUIT ATTRACTION
15:05 World demand for organic fresh produce & impact of Covid-19 on healthy-eating trend
by Pierre Escodo,
editor of EUROFRESH DISTRIBUTION
15:15 “Farm-to-Fork” strategy: the objectives of the “EU green deal”. What are the possible action plans for the F&V sector?
Speaker: DG Agri officer, Horticulture division, European Commission
15:30 The role and development of organics and the shifting use of labels to communicate sustainability
Speaker: Tea Thaning,
food analyst at EUROMONITOR INTERNATIONAL
15:45 BRICS market opportunities: Omni-channel sourcing strategies for organic fresh produce in China
Speaker: Sophia Yan Xue,
head of procurement of Chumbo.com
16:00 Discussion: Diversifying products and channels, Spanish success stories
Speakers: Francisco Belmonte, CEO of BIOSABOR
Paco Casallo, CEO of HACIENDAS BIO
Adolfo Garcia, CEO of CAMPO SEVEN
DAY 2 – 21/10/2015.00-16.30What other sustainable and effective value chains are there to meet consumer demand? The panels will discuss alternative competitive supply chains. 15:00 New zero-residue labels: the challenge to supply more sustainable and competitive products
Speaker: Javier Arizmendi,
director or ZERYA
15:15 France: consumers with multiple demands:The Auchan group’s responsible supply chain
Speaker: Pierre Escodo,
editor of EUROFRESH DISTRIBUTION
15:30 Climate targets or revenue targets?BE CLIMATE connects both.
Speaker: Mike Port,
CEO of PORT INTERNATIONAL
15:45 Permaculture: a possible next stepbeyond organics
Speaker: Didier Fleury
LEHMANN-NATURE business development manager
16:00 Discussion: How to improve engagement and transparency of certified labels for a greater impact on health, society and the environment.
DAY 3 – 22/10/2015.00-16.30How to make a difference with organics. Boosting cooperation between breeding & retail and improving organic value chains together. 15:00 How organic breeding can bring more value chains
Speaker: Maria Teresa Lazzaro from FIBL
15:15 How to improve quality at retail through better cooperation with breeding
Speaker: Carlo Murer,
supermarket chain manager of ECOR NATURASI
15:30 German market requirements for vegetable varieties free from cell-fusion breeding technology
Speaker: vegetable breeder Holger Scharpenberg,
from Bundesverband Naturkost Naturwaren - BNN
15:45 Success Stories with new organic varietiesand consumer brands
Speaker: Christof Flörchinger from VITALIS
More information:
www.biofruitcongress.com
Przeczytaj również:

POLAGRA+TAROPAK = kompleksowe spojrzenie na sektor spożywczy
25 czerwiec 2025
W odpowiedzi na potrzeby rynku, Targi POLAGRA 2025 zostaną połączone z Targami TAROPAK – wydarzeniem w pełni dedykowanym rozwiązaniom opakowaniowym, etykietowaniu oraz logistyce. To wyjątkowa okazja, by w jednym miejscu zapoznać się z kompleksową ofertą dla całego łańcucha produkcyjnego – od surowców i technologii, przez przetwórstwo, aż po pakowanie i dystrybucję gotowego produktu. Dzięki tej synergii, producenci z różnych segmentów branży spożywczej będą mogli:
znaleźć innowacyjne rozwiązania »

Świeże inicjatywy napędzają globalny wzrost na targach ASIA FRUIT LOGISTICA 2025
24 czerwiec 2025
ASIA FRUIT LOGISTICA zwiększa globalny handel dzięki nowym funkcjom i silniejszemu udziałowi międzynarodowemu. Targi ASIA FRUIT LOGISTICA 2025 szykują się do dynamicznej edycji AsiaWorld-Expo w Hongkongu w dniach 3–5 września, a globalny biznes świeżych produktów reaguje z impetem. Wystawcy z 41 krajów i regionów, 25 pawilonów narodowych. Tegoroczne wydarzenie wprowadza dwa zupełnie nowe fora: Frozen Fruit and Vegetables Forum pierwszego dnia oraz Nuts and Dried Fruit Forum drugiego dnia. »

Wyczekiwane targi branży spożywczej i napojów SIGEP Asia powracają
24 czerwiec 2025
SIGEP Asia, Speciality Food & Drinks Asia i Speciality Coffee & Tea Asia 2025, odbywające się w tym samym czasie co 6. edycja Restaurant Asia, zgromadzą i zainspirują najlepszych graczy branżowych i decydentów z całego łańcucha dostaw F&B i gastronomii. Priorytetowo traktując programowanie o dużym wpływie, wydarzenie wykracza poza tradycyjne stoiska handlowe, oferując dziesiątki dodatkowych wydarzeń, takich jak tematyczne salony, przejęcia barów, pokazy na żywo i kursy mistrzowskie. »