Seminarium „Doing Business in Portugal and Brazil”

13 marzec 2017
zapraszamy na Seminarium „Doing Business in Portugal and Brazil” organizowane przez Polsko-Portugalską Izbę Gospodarczą (PPCC) i Honorowy Konsulat Brazylii w Krakowie, podczas którego eksperci szeroko zaprezentują praktyczne i prawne aspekty prowadzenia działalności na terenie Portugalii i Brazylii.
Wydarzenie odbędzie się 28 marca 2017 r. w Sali Senackiej Krakowskiego Uniwersytetu Ekonomicznego przy ul. Rakowickiej 27.

2017-03-13-doing-business.jpg

Prezentacje będą wygłaszane po polsku lub angielsku, bez tłumaczenia.
Wstęp na wydarzenie jest wolny, ale istnieje konieczność rejestracji. Prosimy dokonywać zgłoszeń na adres: wb@ppcc.pl.
Aby dowiedzieć się więcej, prosimy o kontakt z Dyrektorem Generalnym PPCC, Wojciechem Baczyńskim: wb@ppcc.pl, +48 696 760 925.

Przeczytaj również:

Konsorcjum Fresh Produce wzywa rząd do umożliwienia oficjalnych inspekcji

7 maj 2024
„Staliśmy się pośmiewiskiem Europy”: Szef konsorcjum Fresh Produce krytykuje strategię graniczną Wielkiej Brytanii Nigel Jenney, dyrektor naczelny konsorcjum Fresh Produce Consortium (FPC), potępił rozwiązanie graniczne przyjęte przez rząd Wielkiej Brytanii po brexicie. „Rząd w zręczny sposób stworzył najbardziej nieefektywną i kosztowną granicę na świecie” – stwierdziła Jenney. „Ta jedyna w życiu szansa została zaprzepaszczona i teraz czekamy na konsekwencje narzucone przez rząd zarówno dla przedsiębiorstw, jak i konsumentów”. »

Ulepszenia monitorowania Echinothrips dzięki nowej pułapce Bug-Scan® Green

6 maj 2024
Zaprojektowane z myślą o optymalizacji monitorowania, nowe pułapki samoprzylepne Bug-Scan® Green okazały się siedmiokrotnie bardziej atrakcyjne dla Echinothrips niż żółte lub niebieskie pułapki samoprzylepne. „W przypadku wciornastków, które rzadko latają, atrakcyjne lepkie pułapki są kluczem do skutecznego rozpoznania – zasadniczej części skutecznego programu kontroli IPM” – mówi Yannah Cornelis, menedżer produktu ds. monitorowania i rozpoznania. »

Caprichos del Paladar potwierdza sukces Burgood podczas 37. edycji Gourmets Show

30 kwiecień 2024
Murcjańska firma Caprichos del Paladar po raz kolejny podbiła publiczność swoimi ekskluzywnymi produktami podczas 37. Salonu Smakoszy. Ta edycja oznaczała konsolidację Burgood, innowacyjnego burgera z karczochami, który po przejściu innych międzynarodowych wydarzeń spotkał się z doskonałym przyjęciem na najbardziej ekskluzywnych targach wysokiej jakości żywności i napojów w Europie. »
Partnerzy