Cibus Tec - Food Pack, Parma - Italy from October 28 to 31.

22 wrzesień 2014

Over 1000 exhibitors from 30  countries  including the best practices of the Italian and international food machinery sector DISCOVER NOW the list of exhibitors

Moreover during Cibus Tec - Food Pack, the most advanced technology will come to life with Cibus Tec Industry: for its  third edition,  the  project - designed and realized in collaboration with a pool of exhibitors (C.E.I.A., Dansensor, Frigomeccanica, Frigor-Box, Nilma, Sealed Air-Cryovac, SIAD, Treif, Veripack) - will present 2  working production and packaging lines of ready meal soups and ready to eat pre sliced cured meats.

Cibus Tec – Food Pack will also offer an extensive program of workshops and seminars on the most interesting topics for the Food & Bev industry. Discover now  the complete program of CONFERENCES AND WORKSHOPS

Przeczytaj również:

Konsorcjum Fresh Produce wzywa rząd do umożliwienia oficjalnych inspekcji

7 maj 2024
„Staliśmy się pośmiewiskiem Europy”: Szef konsorcjum Fresh Produce krytykuje strategię graniczną Wielkiej Brytanii Nigel Jenney, dyrektor naczelny konsorcjum Fresh Produce Consortium (FPC), potępił rozwiązanie graniczne przyjęte przez rząd Wielkiej Brytanii po brexicie. „Rząd w zręczny sposób stworzył najbardziej nieefektywną i kosztowną granicę na świecie” – stwierdziła Jenney. „Ta jedyna w życiu szansa została zaprzepaszczona”. »

Ulepszenia monitorowania Echinothrips dzięki nowej pułapce Bug-Scan® Green

6 maj 2024
Zaprojektowane z myślą o optymalizacji monitorowania, nowe pułapki samoprzylepne Bug-Scan® Green okazały się siedmiokrotnie bardziej atrakcyjne dla Echinothrips niż żółte lub niebieskie pułapki samoprzylepne. „W przypadku wciornastków, które rzadko latają, atrakcyjne lepkie pułapki są kluczem do skutecznego rozpoznania – zasadniczej części skutecznego programu kontroli IPM” – mówi Yannah Cornelis, menedżer produktu ds. monitorowania i rozpoznania. »

Caprichos del Paladar potwierdza sukces Burgood podczas 37. edycji Gourmets Show

30 kwiecień 2024
Murcjańska firma Caprichos del Paladar po raz kolejny podbiła publiczność swoimi ekskluzywnymi produktami podczas 37. Salonu Smakoszy. Ta edycja oznaczała konsolidację Burgood, innowacyjnego burgera z karczochami, który po przejściu innych międzynarodowych wydarzeń spotkał się z doskonałym przyjęciem na najbardziej ekskluzywnych targach wysokiej jakości żywności i napojów w Europie. »
Partnerzy