„Brassica"
3 marzec 2015
Naturalna charsznicka kapusta kiszona, bez chemicznych dodatków. Innowacyjne, dedykowane wentylowane, praktyczne stojące opakowanie z zamykaniem strunowym. Naturalna, bez dodatków chemicznych (które mogą zmieniać smak, niszczyć naturalną florę, właściwości i witaminy zawarte w kiszonej kapuście), najsmaczniejsza na świecie, produkowana od wieków tradycyjną metodą, o wyjątkowych walorach smakowych i zdrowotnych. Wpisana na listę Produktów Tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
Więcej informacji:
www.kiszonakapusta.pl
mat.prasowe Brassica
Przeczytaj również:
Nowe testy potwierdzają lepsze plony roślin melona przy zastosowaniu agrofilmów marki Arrigoni Lirsa
3 czerwiec 2024
Wysokie temperatury latem oraz ataki mszyc i innych szkodników to główne przeszkody, które hodowcy melonów muszą pokonać, aby osiągnąć zadowalające wyniki. Nowe badania terenowe przeprowadzone na ziemi włoskich liderów branży OP Lorenzini Naturamica z Mantui i Azienda Agricola Malavasi dostarczyły obfitego potwierdzenia skuteczności stosowania agrofilmów w kontrolowaniu temperatury, »
Inicjatywy Fruit Attraction mające na celu maksymalne wykorzystanie udziału firm
28 maj 2024
Fruit Attraction, które odbędzie się w dniach 8–10 maja, będzie organizować specjalne działania mające na celu ułatwienie sprzedaży, promocji, rozwoju i wzrostu wszystkich wystawiających się firm. Inicjatywy mające na celu maksymalizację widoczności i zwrotu z inwestycji oraz uczynienie wystawców w centrum uwagi wszystkich profesjonalistów z branży. »
Technologie cyfrowe, które przewidują „sad jabłkowy przyszłości”
27 maj 2024
Technologie cyfrowe torujące drogę do „sadu jabłoniowego przyszłości” – to wspólny wątek, który połączy wiele wydarzeń proponowanych na Interpoma 2024, a Nagroda Interpoma 2024 nie będzie tu wyjątkiem. Zostanie przyznana technologiom cyfrowym, które umożliwiają postęp w zrównoważonym zarządzaniu sadami jabłoniowymi, powodując na przykład znaczną redukcję stosowania pestycydów i nawozów lub znaczną redukcję śladu węglowego. »