European Vegetable Strategies gears up for 2015 conference

19 styczeń 2015

How to grow demand of fresh vegetables in Europe is the key theme of European Vegetable Strategies 2015, the fresh vegetable conference for Europe’s vegetable industry professionals which takes place in Brussels on 6/7 May 2015.

Sales of fresh vegetables in Europe have consistently underperformed their real market potential in view of the positive health and other messages that they provoke in consumers. What steps must the fresh vegetable sector in Europe undertake to engineer a new growth in sales? How can fresh vegetables benefit more from the healthy eating trend? Why don’t they take advantage of the snacking and juice market? Where are the new categories that can help grow vegetables sales?

These are just some of the issue that will be discussed in detail at European Vegetable Strategies 2015, which is organised by Europe’s leading fresh produce trade magazines, Eurofruit, Fruchthandel, and the Fresh Produce Journal.

City centre venue
European Vegetable Strategies takes place at Le Plaza in Brussels on 6-7 May 2015. The hotel is conveniently located in the vicinity of the Grand Place and other Brussel's popular tourist attractions. The Rogier metro station and the Brussels North train station are 500 metres away. Brussels Airport is 16 kilometres away.

Przeczytaj również:

Macfrut Academy, nowa lekcja wideo

17 wrzesień 2024
Profesor Bruno Mezzetti z Marche Polytechnic University opowie o wykorzystaniu markerów molekularnych, przewidywaniu genomicznym, nowych osiągnięciach w hodowli i o tym, w jaki sposób narzędzia bioinformatyczne mogą przyspieszyć innowację odmian. Nowa lekcja wideo na temat osiągnięć w produkcji truskawek, ze szczególnym uwzględnieniem sposobów poprawy i utrzymania ich jakości, zostanie opublikowana w czwartek 19 września o 17:00 czasu włoskiego (UTC+2). »

Rozwiń swój biznes w Egipcie na targach Pacprocess MEA

17 wrzesień 2024
pacprocess MEA, Międzynarodowa Wystawa Przetwórstwa i Pakowania na Bliskim Wschodzie i w Afryce, to kompleksowa i bardzo ukierunkowana wystawa, która odpowiada na wymagania sektorów żywności, napojów, słodyczy, piekarni, farmaceutyków, kosmetyków, dóbr nieżywnościowych i przemysłowych w regionie Bliskiego Wschodu i Afryki. Targi gromadzą lokalnych i międzynarodowych interesariuszy branży z całego łańcucha wartości, aby zaprezentować najnowocześniejsze technologie i nawiązać partnerstwa. »

XI Food Safety Congress

17 wrzesień 2024
Wyspecjalizowane prelekcje, ciekawe panele dyskusyjne oraz możliwość wymiany doświadczeń pomiędzy ekspertami branży żywnościowej to zasadnicze elementy Kongresu Bezpieczeństwa Żywności. Ponadto wydarzenie jest doskonałą okazją do nawiązywania kontaktów biznesowych. Organizatorem Kongresu jest International Featured Standards (IFS), instytucja odpowiedzialna za powszechnie uznawaną na świecie certyfikację zapewnienia jakości i bezpieczeństwa produktów oraz PPH Ewa BIS Sp. z o.o. »
Partnerzy