
Burgood, burger z karczochów z Caprichos del Paladar w Barcelonie
13 listopad 2023
Caprichos del Paladar pomyślnie zakończył swój udział w targach Gastronomic Forum Barcelona, gdzie zgromadziło się ponad 18 000 profesjonalistów ze świata gastronomii.
Wydarzenie, które odbyło się w dniach 6-8 listopada, uhonorowało firmę Murcian drugą nagrodą za najbardziej innowacyjny produkt za Burgood, pierwszego na rynku burgera z karczochami. „Jesteśmy pionierami. Burgood to burger wegański i bezglutenowy, produkt premium dla każdego odbiorcy, w 100% roślinny i bez dodatków. To nie jest podrobiony hamburger o smaku mięsnym, ale hamburger zrobiony wyłącznie z naszych najlepszych karczochów i smakuje tak, jak powinien smakować: karczoch” – wyjaśnił dyrektor handlowy firmy Antonio Agar.
Nagroda ta jest wyrazem uznania dla innowacyjności firmy i pozwala firmie Caprichos del Paladar umocnić się na rynku nie tylko krajowym, ale także międzynarodowym.
W ten sposób dyrektor handlowy Caprichos del Paladar wyraził swoje zadowolenie z czasu spędzonego w Gastronomic Forum Barcelona. „Wszystkie oczekiwania zostały spełnione. Naszym celem było zapewnienie większego wsparcia naszej sieci dystrybutorów w Katalonii oraz prezentacja naszych produktów. Bez wątpienia uznanie zdobyte podczas targów przyczynia się do uwidocznienia Caprichos del Paladar i wzbudziło zainteresowanie wśród potencjalnych klientów” – powiedział Antonio Agar, który również podkreślił znaczny napływ profesjonalnych uczestników tej edycji, wynoszący około 90%.
Stoisko o powierzchni 48 metrów kwadratowych było epicentrum prezentacji najważniejszych produktów Caprichos del Paladar, eksponując słynny kwiat karczocha kandyzowany w EVOO, a także wybraną odmianę obejmującą por, słodkie ziemniaki i karmelizowaną paprykę. Najważniejszą wiadomością było wprowadzenie pierwszego burgera z karczochami, który dostępny jest w trzech rozmiarach (XL, standard i mini) i ma za zadanie zadowolić miłośników wysokiej klasy produktów roślinnych.
Zaangażowanie Caprichos del Paladar w internacjonalizację zostało wzmocnione podczas wydarzenia, przyciągając gości z Hiszpanii i Europy, konsolidując swoją obecność w Katalonii i przyciągając nowych nabywców. Co więcej, firma wykazała się nie tylko swoim zaangażowaniem w jakość produktów, ale także w zrównoważony rozwój we wszystkich swoich procesach, od pola po fabrykę, a nawet podczas prezentacji mebli wykorzystanych podczas wydarzenia.
Przeczytaj również:

Deserek JogoMi z owocami jagodowymi i bananem, po 6. miesiącu życia
30 czerwiec 2023
Pyszna kompozycja owoców z kremowym jogurtem w postaci musu pomoże Twojemu dziecku odkrywać pierwsze smaki owoców i jogurtu. Składniki:
jabłko 29%, banan 25,5%, jogurt naturalny typu greckiego (z mleka) 15%, jagody 9%, jeżyny 7,5%, truskawki 7,5%, czarna marchew 3,5%, mąka ryżowa 2,5% »

Kompozycja nowego musu owocowego w tubce
30 czerwiec 2023
Wyjątkowa i zupełnie nowa kompozycja w ofercie musów owocowo-warzywnych od BoboVita.To smakowite połączenie owoców i warzyw – jabłka z brzoskwinią i dynią – o składzie i konsystencji dopasowanej do potrzeb niemowląt po 6. miesiącu życia. Pyszna propozycja bez dodatku cukru, która zawiera odpowiedniej jakości i bezpieczne składniki »

Kaszki BoboVita PORCJA ZBÓŻ – naturalnie, bez zbędnych dodatków
5 kwiecień 2023
Kaszki przeznaczone specjalnie dla najmłodszych spełniają wyjątkowo restrykcyjne normy jakości, znacznie bardziej surowe niż te odnoszące się do produktów ogólnego przeznaczenia. Ponadto widoczne na ich opakowaniu wskazanie wieku (np. po 6. czy 10. miesiącu życia) pomaga rodzicom wybrać produkt dopasowany do potrzeb i umiejętności dziecka na określonym etapie jego rozwoju. »