
VIII Kongres Mięsny & Roślinne Alternatywy 2024
4 grudzień 2023
Kongres Mięsny & Roślinne Alternatywy 2024 odbędzie się 14 marca 2024 r. w hotelu Arche w Warszawie.
To wyjątkowa okazja, aby poznać najnowsze trendy, wyzwania i innowacje na rynku mięsa i roślinnych alternatyw, a także nawiązać cenne kontakty biznesowe z przedstawicielami handlu, producentami, dystrybutorami i dostawcami usług i technologii.
Najważniejsza konferencja i targi B2B integrujące branżę mięsną oraz producentów zamienników roślinnych.Unikalny projekt łączący ze sobą kluczowych graczy wpływających na rozwój rynku.
Zapraszamy do udziału.
Przeczytaj również:

WW o smaku jagodzianki
8 kwiecień 2025
„WWdzianka” – idealna na wiosenne dni. Połączenie naturalnej słodyczy owoców z delikatną czekoladą tworzy harmonijną całość, doskonale nadającą się na codzienną małą przyjemność. Unikalne połączenie smaków, które przywołuje charakter tego wypieku. »

Dwuwarstwowe jagodowe nadzienie
8 kwiecień 2025
Czekolada mleczna jagodowa, wyjątkowa nowość, w formie soczystych owoców doskonale wpisuje się w wiosenną aurę. E.Wedel postanowił połączyć te dwa światy. Każda kostka zawiera dwuwarstwowe jagodowe nadzienie, które gwarantuje intensywny, owocowy smak. »

Praliny Pistachio od Goplany
7 kwiecień 2025
Idealna propozycja dla miłośników pistacji. Aksamitne nadzienie z nutą alkoholu, otulone delikatną czekoladą Goplana, tworzy wyrafinowane połączenie smaków, które rozpływa się w ustach. To doskonały wybór zarówno na świąteczne spotkania w gronie najbliższych, jak i elegancki upominek, który zachwyci każdego konesera wyjątkowych słodkości. »