Caña Nature prezentuje nowe salmorejo z buraków: eksplozja smaku i koloru
23 kwiecień 2024
Caña Nature, oddział Grupo La Caña zajmujący się produkcją naturalnej i zdrowej żywności, prezentuje swój nowy produkt, Burak Salmorejo, na targach Salón Gourmets 2024.
Salmorejo z buraków to innowacyjna i atrakcyjna opcja, która dodaje przystawkom odrobinę koloru i smaku, stanowiąc pyszną alternatywę dla tradycyjnego salmorejo. Dzięki wyjątkowej jakości Caña Nature produkt ten jest bezglutenowy, co czyni go wszechstronną opcją dla szerokiej gamy menu i wydarzeń.
Dzięki długiemu okresowi przydatności do spożycia i brakowi sztucznych konserwantów Burak Salmorejo gwarantuje świeżość i jakość w każdym łyku. Łatwy tryb spożycia – wystarczy wstrząsnąć, otworzyć i podać – sprawia, że jest to idealna opcja zarówno dla profesjonalistów, jak i konsumentów końcowych.
W Caña Nature, oprócz oferowania produktów wysokiej jakości, obecnie angażują się w gospodarkę o obiegu zamkniętym i zrównoważony rozwój. Jej głównym celem jest przyczynienie się do ograniczenia marnowania żywności i poprawy odżywiania społeczeństwa hiszpańskiego i europejskiego, oferując naturalną, smaczną i zdrową żywność.
Przyjdź na stoisko Caña Nature na targach Salón Gourmets 2024, aby dowiedzieć się więcej o nowym Caña Nature Burak Salmorejo i wypróbować ich produkty.
Hala 4, stoisko 4F07.
Przeczytaj również: