Polski
English
Русский
Strona główna
Aktualności
Nowości rynkowe
Polecamy
Oferta
Reklama
Kontakt
Aksamitny budyń jaglany z miodem i owocowym musem
13 listopad 2018
Budyń jaglany to świetna alternatywa dla tradycyjnego budyniu. Ten słodki deser jest szybki, sycący i wartościowy odżywczo, ale przede wszystkim jest bardzo lubiany przez małych i dużych łasuchów. Prosty w przygotowaniu nie wymaga żadnych skomplikowanych składników, a dowolność dodatków sprawia, że można go przygotowywać na wiele sposobów.
Suszone podgrzybki Devaldano – niezastąpione w kuchni, smaczne i wyśmienicie aromatyczne nie tylko w święta
15 październik 2018
Podgrzybek suszony w plastrach Devaldano z pewnością zadowoli miłośników pysznej, aromatycznej kuchni oraz osoby stawiające na naturalne produkty, pełne walorów smakowych bez cienia sztucznych dodatków, aromatów i barwników.
Dynia, grzyby, jabłka - Jemy sezonowo
24 wrzesień 2018
Zmieniającej się porze roku towarzyszą zmiany w naszym menu. Jesień niezmiennie kojarzy się z dynią, grzybami i jabłkami. Sycące i aromatyczne dania z tymi składnikami świetnie sprawdzą się w chłodniejsze dni. Wykorzystując obfitość produktów sezonowych możemy postawić na tradycyjne dania lub pokusić się o wypróbowanie nowych przepisów i składników.
Lubelskie Święto Młodego Cydru zaprasza na Przyjęcie w sadzie
8 wrzesień 2018
500 osób przy wspólnych stołach, 5 ton jabłek, 500-litrowa beczka Młodziaka, ponad 500 prezentów i szarlotka dla wszystkich - Lubelskie Święto Młodego Cydru zaprasza na swoje 5. urodziny. Wyjątkowa edycja Święta odbędzie się w sobotę 15 września na Placu przed Centrum Kultury.
Nowy słoneczny wizerunek win El Sol
8 wrzesień 2018
Wina El Sol - jedna z pięciu najważniejszych i najbardziej rozpoznawalnych marek na rynku win w Polsce - zmieniają smak i wizerunek. Nowe etykiety i łagodniejszy charakter zyskały wszystkie warianty El Sol, czyli pięć win spokojnych z najbardziej słonecznych krajów świata.
Ryżowo – kasztanowe pieczywo bezglutenowe z solą morską
4 wrzesień 2018
W ofercie marki 3 Pauly pojawił się nowy, oryginalny produkt – Ekologiczny bezglutenowy chrupki chleb ryżowo – kasztanowy z solą morską. Nowość dedykowana jest osobom zmagającym się z celiakią, nietolerancją glutenu, laktozy oraz innych alergenów.
Dieta wegetariańska dla dzieci – zdrowa, czy nie?
4 lipiec 2018
Dieta wegetariańska budzi sporo kontrowersji jeśli chodzi o żywienie dorosłych, trudno się więc dziwić, że kiedy wspomina się o wykluczeniu mięsa z diety najmłodszych, większość z nas reaguje z rezerwą, pojawiają się opory i wątpliwości.
Ekologiczne Crunchy Snack - Chrupki jaglane BIO
20 czerwiec 2018
Marka Holle ma nową BIO propozycję dla wszystkich miłośników chrupania już od 8. miesiąca życia! Tym razem w gamie produktowej firmy pojawiły się nowe, ekologiczne Chrupki jaglane. Są doskonałą propozycją na przekąskę dla najmłodszych smakoszy.
Aromatyczne placuszki z cukinii i komosy ryżowej z hummusem
18 czerwiec 2018
Komosa ryżowa nie bez powodu zyskuje na popularności, zawiera duże ilości błonnika i białka, ma niski indeks glikemiczny i jest lekkostrawna. Warto wprowadzić ją do swojego menu i korzystać z jej właściwości do woli.
Zdrowy smak natury
7 maj 2018
Świeże, pachnące, delikatne i wyjątkowo efektownie prezentujące się na talerzu – takie właśnie są pyszne, zielone kieszonki proponowane w poniższym przepisie. Kieszonki z wędzonym twarogiem i pastą z pestkami słonecznika, ogórkiem i koperkiem to wspaniały przepis na śniadanie, podwieczorek lub przekąskę.
« pierwsza
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
ostatnia »
Partnerzy
Ta strona używa plików cookies. Sprawdź naszą
politykę prywatności
.