Bezglutenowy makaron spaghetti - bez glutenu i alerganów

5 maj 2018
Nowe pakowanie makaronu bezglutenowego spaghetti niemieckiej marki 3 PAULY, znanej na całym świecie z bardzo szerokiej gamy produktów dietetycznych, wytwarzanych bez konserwantów, barwników, glutenu oraz innych głównych alergenów takich jak np. laktoza.

Bezglutenowy makaron spaghetti marki 3 PAULY to doskonała propozycja dla alergików, osób na diecie bezglutenowej oraz wszystkich smakoszy, ceniących sobie sprawdzone i bezpieczne produkty najwyższej jakości. Swoje wyjątkowe właściwości zawdzięcza połączeniu mąki kukurydzianej z mąką otrzymywaną z ciecierzycy. Jest lekkostrawny, sprzyja układowi trawiennemu nie zawiera także laktozy, ma niską zawartość fruktozy i wytwarzany jest bez użycia genetycznie modyfikowanych składników, konserwantów i barwników. 
               
Bezglutenowy makaron spaghetti 3 PAULY jest świetnym pomysłem na urozmaicenie codziennego menu i poszerzenie możliwości kulinarnych dla osób zmagających się nietolerancjami pokarmowymi i celiakią. Może być wykorzystywany wszędzie tam, gdzie tradycyjnie stosowany jest zwykły makaron z pszenicy. Doskonale sprawdzi się jako danie główne oraz dodatek do zup, sałatek czy zapiekanek. Jest wyjątkowo smaczny, sprężysty, nie rozgotowuje się i nie klei.
               
Nowe opakowanie makaronu zawiera 500g produktu.

Przeczytaj również:

Partnerzy