
Private Label Show po raz czwarty w Lublinie!
27 listopad 2017
W dniach 7-8 grudnia 2017 odbędzie się kolejna, czwarta już edycja Targów Producentów Marek Własnych i Produktów Naturalnych PL Show. Są to nowoczesne Targi business to business dedykowane profesjonalistom z branży marek własnych. Celem realizacji imprezy jest stworzenie przyjaznej biznesowi przestrzeni umożliwiającej nawiązywanie relacji handlowych.
Rozwiń swój biznesTargi organizowane są z myślą o przedsiębiorstwach, które rozwijają lub są zainteresowane rozwinięciem produkcji w segmencie marek własnych (dotyczy to zarówno produktów food oraz non-food) oraz produktów naturalnych. Podczas dwóch dni imprezy zostanie zaprezentowana oferta przedsiębiorstw wytwarzających artykuły we wszystkich kategoriach produktowych FMCG. Począwszy od producentów produktów świeżych i mrożonych, a skończywszy na producentach produktów chemicznych czy przemysłowych. Targi służą prezentacji możliwości polskich i zagranicznych dostawców oraz zaaranżowaniu kontaktów handlowych z kupcami reprezentującymi przedsiębiorstwa handlujące markami własnymi.
Produkty naturalneFormuła tegorocznej edycji Targów Producentów Marek Własnych i Produktów Naturalnych PL Show, na życzenie wystawców, poszerzona została o produkty naturalne i ekologiczne. Rynek produktów eko stale rośnie, na świecie jest jedną z niewielu branż, która od kilkudziesięciu lat permanentnie notuje wzrosty. Proces ten widoczny jest dla wszystkich konsumentów – półki ze zdrową żywnością można znaleźć już niemal w każdym dużym sklepie. Targi będą doskonałą okazją do poznania aktualnych trendów rozwoju rynku produktów i usług naturalnych oraz powiązanych z nimi branż, a także możliwością do bezpośredniego kontaktu z podmiotami zainteresowanymi tą tematyką.
Nowoczesny handelNa targach obecni są decydenci największych sieci handlowych działających na terenie Polski oraz krajów ościennych. Private Label Show jest idealną okazją, by nawiązać z nimi kontakt, uzyskać dostęp do największych kanałów sprzedaży i współtworzyć fenomen sukcesu rynkowego jakim jest marka własna. W poprzednich edycjach wydarzenia udział wzięli przedstawiciele następujących sieci handlowych: Aldik, Auchan, Bać Pol, Carrefour, Enter UK, Eurocash, GK Specjał, Grupa Passa, Intermarche, Kropka, Leclerc, LSS Społem, Makro, Marki Polskie, Mila, Piotr i Paweł, Polomarket, PSH Unia, Spar, Społem, Stokrotka, Topaz.
W tym samym czasie na terenie Targów Lublin S.A. odbędą się Targi Sadownicze Best Berries.
Zapraszamy do udziału w wydarzeniu.
Wstęp na Targi jest bezpłatny po wcześniejszej rejestracji, której można dokonać na stronie internetowej
http://www.plshow.pl/pl/118/rejestracja_zwiedzajacych oraz na miejscu podczas trwania wydarzenia.
Targi Lublin, ul. Dworcowa 11, Lublin. Szczegóły: www.plshow.pl
Przeczytaj również:

ASIA FRUIT LOGISTICA uruchamia program Meet Ups 2026 – nowy etap integracji branży w kluczowych rynkach Azji
18 grudzień 2025
Po bardzo udanej edycji w 2025 roku, która połączyła liderów branży w pięciu kluczowych krajach, cykl Meet Ups powraca w jeszcze bardziej rozbudowanej formule. W minionym roku wydarzenia odbyły się m.in. w Indiach, Wietnamie, Tajlandii i Chinach, gromadząc ponad 2 200 profesjonalistów, oferując 80+ godzin networkingu oraz wystąpienia 90 czołowych ekspertów rynku świeżych produktów. »

Podczas targów Macfrut 2026 wystawa Plant Nursery skupi uwagę na całym łańcuchu szkółkarskim
17 grudzień 2025
Plant Nursery to wystawa poświęcona innowacjom w branży szkółkarskiej, koncentrująca się na globalnych nowościach w uprawie awokado i mango, a także mniej popularnych gatunkach owoców tropikalnych i subtropikalnych, ekologicznej produkcji szkółkarskiej, podkładkach, innowacjach ogrodniczych oraz prawach do odmian roślin. Wydarzenie odbędzie się w dniach 21–23 kwietnia 2026 r. w Rimini Expo Centre »

José Manuel Molina zwycięzcą XV Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche
17 grudzień 2025
Młody szef kuchni z Malagi, José Manuel Molina z restauracji La Brasería de Carmen w Torre de Benagalbón, został zwycięzcą XV edycji Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche, który odbył się w renomowanej restauracji La Finca prowadzonej przez Susi Díaz (1 gwiazdka Michelin). Zwycięski talerz zatytułowany „Ganbatte” – japońskie słowo oznaczające rozwój osobisty i ewolucję – zachwycił jury oryginalnym połączeniem smaków. »