W tej edycji między innymi:
|
Sesja Certyfikacja "ZARZĄDZANIE RYZYKIEM I KRYZYSEM WE WSPÓŁCZESNEJ GOSPODARCE EUROPEJSKIEJ I ŚWIATOWEJ", moderowana przez Beatę Studzińską-Marciniak, Global Product and Scheme Manager, TÜV Rheinland
|
Panel dyskusyjny moderowany przez Andrzeja Gantnera, Wiceprezesa Zarządu i Dyrektora Generalnego Polskiej Federacji Producentów Żywności Związku Pracodawców, wraz z udziałem Ekspertów pierwszego w Polsce think tanku ds. gospodarki żywnościowej:
- Marek Marzec, Właściciel Grupy Ewa Bis
- Witold Boguta, Prezes Krajowego Związku Grup Producentów Owoców i Warzyw
- Paweł Wielgomas, Prezes Zarządu Firmy Dawtona
- Jan Kolański, Właściciel i Prezes Grupy Colian
- Marian Owerko, Założyciel i Przewodniczący Rady Nadzorczej Foodwell
- Krzysztof Pawiński, Prezes Zarządu Grupy Maspex
- Dariusz Sapiński, Prezes Zarządu SM Mlekovita
|
Wykład Dieta na poprawę humoru, Agnieszka Piskała-Topczewska, Dietetyk, specjalista ds. żywienia, diet coach.
|
|
Organizatorem Kongresu jest International Featured Standards (IFS), instytucja odpowiedzialna za powszechnie uznawaną na świecie certyfikację zapewnienia jakości i bezpieczeństwa produktów oraz PPH Ewa BIS Sp. z o.o. , firma której działalnością jest eksport produktów z Polski do 75 krajów świata. Uczestnikami wydarzenia są producenci żywności, dostawcy surowców, opakowań, maszyn i urządzeń, jednostki certyfikujące oraz przedstawiciele otoczenia biznesowego przemysłu spożywczego.
|
Wyspecjalizowane prelekcje, ciekawe panele dyskusyjne oraz możliwość wymiany doświadczeń pomiędzy ekspertami branży żywnościowej to zasadnicze elementy Kongresu Bezpieczeństwa Żywności. Ponadto wydarzenie jest doskonałą okazją do nawiązywania kontaktów biznesowych.
|
|
|