XI edycja Kongresu Bezpieczeństwa Żywności

15 wrzesień 2024

W tej edycji między innymi:

Sesja Certyfikacja "ZARZĄDZANIE RYZYKIEM I KRYZYSEM WE WSPÓŁCZESNEJ GOSPODARCE EUROPEJSKIEJ I ŚWIATOWEJ", moderowana przez Beatę Studzińską-Marciniak, Global Product and Scheme Manager, TÜV Rheinland

Panel dyskusyjny moderowany przez Andrzeja Gantnera, Wiceprezesa Zarządu i Dyrektora Generalnego Polskiej Federacji Producentów Żywności Związku Pracodawców, wraz z udziałem Ekspertów pierwszego w Polsce think tanku ds. gospodarki żywnościowej:

  • Marek Marzec, Właściciel Grupy Ewa Bis
  • Witold Boguta, Prezes Krajowego Związku Grup Producentów Owoców i Warzyw
  • Paweł Wielgomas, Prezes Zarządu Firmy Dawtona
  • Jan Kolański, Właściciel i Prezes Grupy Colian
  • Marian Owerko, Założyciel i Przewodniczący Rady Nadzorczej Foodwell
  • Krzysztof Pawiński, Prezes Zarządu Grupy Maspex
  • Dariusz Sapiński, Prezes Zarządu SM Mlekovita

Wykład Dieta na poprawę humoru, Agnieszka Piskała-Topczewska, Dietetyk, specjalista ds. żywienia, diet coach.

 

Organizatorem Kongresu jest International Featured Standards (IFS), instytucja odpowiedzialna za powszechnie uznawaną na świecie certyfikację zapewnienia jakości i bezpieczeństwa produktów oraz PPH Ewa BIS Sp. z o.o. , firma której działalnością jest eksport produktów z Polski do 75 krajów świata. Uczestnikami wydarzenia są producenci żywności, dostawcy surowców, opakowań, maszyn i urządzeń, jednostki certyfikujące oraz przedstawiciele otoczenia biznesowego przemysłu spożywczego.

Wyspecjalizowane prelekcje, ciekawe panele dyskusyjne oraz możliwość wymiany doświadczeń pomiędzy ekspertami branży żywnościowej to zasadnicze elementy Kongresu Bezpieczeństwa Żywności. Ponadto wydarzenie jest doskonałą okazją do nawiązywania kontaktów biznesowych.

Zarejestruj się już dziś! UDZIAŁ W KONGRESIE BEZPŁATNY.

Towarzyszące wydarzenie: wieczorna Gala, godz. 17:30 (płatna, koszt: 500 PLN netto). W programie: Festiwal Polskiej Szarlotki, Festiwal Poloneza

Szczegółowe informacje wraz z programem dotyczące Kongresu Bezpieczeństwa Żywności są dostępne na stronie
www.foodcongress.org

Przeczytaj również:

Food & Drinks Malaysia by SIAL, 1-3 July 2025 MITEC Kuala Lumpur

11 czerwiec 2025
Food & Drinks Malaysia by SIAL ma szansę stać się wiodącą wystawą żywności i napojów w Malezji i całym regionie - zapewniającą skoncentrowaną platformę dla branży w kierunku wejścia na rynek do bramy stolicy żywności Azji - Malezji. Udział w targach daje wystawcom możliwość eksploracji przedsięwzięć biznesowych, nawiązywania kontaktów i nawiązywania partnerstw z malezyjskimi i międzynarodowymi firmami, inwestorami i agencjami rządowymi, wykorzystując dynamiczny rynek F&B i potencjał ekonomiczny ASEAN. »

Poznaj świat win i alkoholi - mistrzowska klasa Vinexpo 2025

9 czerwiec 2025
Poszerz swoją wiedzę dzięki Vinexpo India 2025 Masterclass Series, prowadzonej przez Vinexpo Academy, globalnie uznaną platformę edukacji, innowacji i spostrzeżeń branżowych. Pogłęb wiedzę o produktach dzięki fachowo prowadzonym degustacjom. Poznaj trendy rynkowe dzięki bezstronnym, wartościowym spostrzeżeniom. Bądź na bieżąco dzięki treściom opracowanym przez światowych ekspertów. Każda sesja prowadzona przez uznanych sommelierów, mistrzów destylacji »

FRUITNET i IFPA łączą siły, aby dostarczać wartościowe treści na ASIA FRUIT LOGISTICA PEET UP

7 czerwiec 2025
Fruitnet i IFPA przygotują program treści wypełnionych spostrzeżeniami na wiodącym międzynarodowym wydarzeniu dla branży świeżych produktów w Ameryce Łacińskiej ASIA FRUIT LOGISTICA PERU MEET UP, zupełnie nowe międzynarodowe wydarzenie łączące handel eksportem świeżych produktów w Ameryce Łacińskiej z kluczowymi nabywcami z Azji i całego świata, rozpocznie się w Limie w dniach 28-29 października 2025 r. »
Partnerzy