XI edycja Kongresu Bezpieczeństwa Żywności

15 wrzesień 2024

W tej edycji między innymi:

Sesja Certyfikacja "ZARZĄDZANIE RYZYKIEM I KRYZYSEM WE WSPÓŁCZESNEJ GOSPODARCE EUROPEJSKIEJ I ŚWIATOWEJ", moderowana przez Beatę Studzińską-Marciniak, Global Product and Scheme Manager, TÜV Rheinland

Panel dyskusyjny moderowany przez Andrzeja Gantnera, Wiceprezesa Zarządu i Dyrektora Generalnego Polskiej Federacji Producentów Żywności Związku Pracodawców, wraz z udziałem Ekspertów pierwszego w Polsce think tanku ds. gospodarki żywnościowej:

  • Marek Marzec, Właściciel Grupy Ewa Bis
  • Witold Boguta, Prezes Krajowego Związku Grup Producentów Owoców i Warzyw
  • Paweł Wielgomas, Prezes Zarządu Firmy Dawtona
  • Jan Kolański, Właściciel i Prezes Grupy Colian
  • Marian Owerko, Założyciel i Przewodniczący Rady Nadzorczej Foodwell
  • Krzysztof Pawiński, Prezes Zarządu Grupy Maspex
  • Dariusz Sapiński, Prezes Zarządu SM Mlekovita

Wykład Dieta na poprawę humoru, Agnieszka Piskała-Topczewska, Dietetyk, specjalista ds. żywienia, diet coach.

 

Organizatorem Kongresu jest International Featured Standards (IFS), instytucja odpowiedzialna za powszechnie uznawaną na świecie certyfikację zapewnienia jakości i bezpieczeństwa produktów oraz PPH Ewa BIS Sp. z o.o. , firma której działalnością jest eksport produktów z Polski do 75 krajów świata. Uczestnikami wydarzenia są producenci żywności, dostawcy surowców, opakowań, maszyn i urządzeń, jednostki certyfikujące oraz przedstawiciele otoczenia biznesowego przemysłu spożywczego.

Wyspecjalizowane prelekcje, ciekawe panele dyskusyjne oraz możliwość wymiany doświadczeń pomiędzy ekspertami branży żywnościowej to zasadnicze elementy Kongresu Bezpieczeństwa Żywności. Ponadto wydarzenie jest doskonałą okazją do nawiązywania kontaktów biznesowych.

Zarejestruj się już dziś! UDZIAŁ W KONGRESIE BEZPŁATNY.

Towarzyszące wydarzenie: wieczorna Gala, godz. 17:30 (płatna, koszt: 500 PLN netto). W programie: Festiwal Polskiej Szarlotki, Festiwal Poloneza

Szczegółowe informacje wraz z programem dotyczące Kongresu Bezpieczeństwa Żywności są dostępne na stronie
www.foodcongress.org

Przeczytaj również:

POLAGRA+TAROPAK = kompleksowe spojrzenie na sektor spożywczy

25 czerwiec 2025
W odpowiedzi na potrzeby rynku, Targi POLAGRA 2025 zostaną połączone z Targami TAROPAK – wydarzeniem w pełni dedykowanym rozwiązaniom opakowaniowym, etykietowaniu oraz logistyce. To wyjątkowa okazja, by w jednym miejscu zapoznać się z kompleksową ofertą dla całego łańcucha produkcyjnego – od surowców i technologii, przez przetwórstwo, aż po pakowanie i dystrybucję gotowego produktu. Dzięki tej synergii, producenci z różnych segmentów branży spożywczej będą mogli: znaleźć innowacyjne rozwiązania »

Świeże inicjatywy napędzają globalny wzrost na targach ASIA FRUIT LOGISTICA 2025

24 czerwiec 2025
ASIA FRUIT LOGISTICA zwiększa globalny handel dzięki nowym funkcjom i silniejszemu udziałowi międzynarodowemu. Targi ASIA FRUIT LOGISTICA 2025 szykują się do dynamicznej edycji AsiaWorld-Expo w Hongkongu w dniach 3–5 września, a globalny biznes świeżych produktów reaguje z impetem. Wystawcy z 41 krajów i regionów, 25 pawilonów narodowych. Tegoroczne wydarzenie wprowadza dwa zupełnie nowe fora: Frozen Fruit and Vegetables Forum pierwszego dnia oraz Nuts and Dried Fruit Forum drugiego dnia. »

Wyczekiwane targi branży spożywczej i napojów SIGEP Asia powracają

24 czerwiec 2025
SIGEP Asia, Speciality Food & Drinks Asia i Speciality Coffee & Tea Asia 2025, odbywające się w tym samym czasie co 6. edycja Restaurant Asia, zgromadzą i zainspirują najlepszych graczy branżowych i decydentów z całego łańcucha dostaw F&B i gastronomii. Priorytetowo traktując programowanie o dużym wpływie, wydarzenie wykracza poza tradycyjne stoiska handlowe, oferując dziesiątki dodatkowych wydarzeń, takich jak tematyczne salony, przejęcia barów, pokazy na żywo i kursy mistrzowskie. »
Partnerzy