SIGEP Asia & Restaurant Asia 2025 powraca, odbędzie się w dniach 16–18 lipca 2025 r.

12 luty 2025

Discover the difference at SIGEP Asia & Restaurant Asia 2025—Southeast Asia’s only boutique B2B platform designed specifically for the F&B, Foodservice, and Ho.Re.Ca. industries.

Unlike large commercial shows, this curated event delivers:

  • Tailored Experiences: Connect with the most relevant suppliers and service providers in an intimate setting that makes meaningful conversations possible.

 

  • Quality Over Quantity: Avoid the noise of overcrowded shows. Our boutique format ensures direct access to decision-makers and actionable opportunities.

 

  • Innovative Showcases: From cutting-edge technologies to sustainable solutions, see the trends shaping the future of F&B and Foodservice.

 

  • Networking That Matters: Build lasting relationships through exclusive networking sessions and our premium hosted buyer program.

 

  • Global Reach, Local Focus: Explore local & international products and solutions tailored to Southeast Asia’s unique market needs.


 More info: https://sigepasia.com.sg/ 

Przeczytaj również:

ASIA FRUIT LOGISTICA uruchamia program Meet Ups 2026 – nowy etap integracji branży w kluczowych rynkach Azji

18 grudzień 2025
Po bardzo udanej edycji w 2025 roku, która połączyła liderów branży w pięciu kluczowych krajach, cykl Meet Ups powraca w jeszcze bardziej rozbudowanej formule. W minionym roku wydarzenia odbyły się m.in. w Indiach, Wietnamie, Tajlandii i Chinach, gromadząc ponad 2 200 profesjonalistów, oferując 80+ godzin networkingu oraz wystąpienia 90 czołowych ekspertów rynku świeżych produktów. »

Podczas targów Macfrut 2026 wystawa Plant Nursery skupi uwagę na całym łańcuchu szkółkarskim

17 grudzień 2025
Plant Nursery to wystawa poświęcona innowacjom w branży szkółkarskiej, koncentrująca się na globalnych nowościach w uprawie awokado i mango, a także mniej popularnych gatunkach owoców tropikalnych i subtropikalnych, ekologicznej produkcji szkółkarskiej, podkładkach, innowacjach ogrodniczych oraz prawach do odmian roślin. Wydarzenie odbędzie się w dniach 21–23 kwietnia 2026 r. w Rimini Expo Centre »

José Manuel Molina zwycięzcą XV Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche

17 grudzień 2025
Młody szef kuchni z Malagi, José Manuel Molina z restauracji La Brasería de Carmen w Torre de Benagalbón, został zwycięzcą XV edycji Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche, który odbył się w renomowanej restauracji La Finca prowadzonej przez Susi Díaz (1 gwiazdka Michelin). Zwycięski talerz zatytułowany „Ganbatte” – japońskie słowo oznaczające rozwój osobisty i ewolucję – zachwycił jury oryginalnym połączeniem smaków. »
Partnerzy