XI edycja Kongresu Bezpieczeństwa Żywności

15 wrzesień 2024

W tej edycji między innymi:

Sesja Certyfikacja "ZARZĄDZANIE RYZYKIEM I KRYZYSEM WE WSPÓŁCZESNEJ GOSPODARCE EUROPEJSKIEJ I ŚWIATOWEJ", moderowana przez Beatę Studzińską-Marciniak, Global Product and Scheme Manager, TÜV Rheinland

Panel dyskusyjny moderowany przez Andrzeja Gantnera, Wiceprezesa Zarządu i Dyrektora Generalnego Polskiej Federacji Producentów Żywności Związku Pracodawców, wraz z udziałem Ekspertów pierwszego w Polsce think tanku ds. gospodarki żywnościowej:

  • Marek Marzec, Właściciel Grupy Ewa Bis
  • Witold Boguta, Prezes Krajowego Związku Grup Producentów Owoców i Warzyw
  • Paweł Wielgomas, Prezes Zarządu Firmy Dawtona
  • Jan Kolański, Właściciel i Prezes Grupy Colian
  • Marian Owerko, Założyciel i Przewodniczący Rady Nadzorczej Foodwell
  • Krzysztof Pawiński, Prezes Zarządu Grupy Maspex
  • Dariusz Sapiński, Prezes Zarządu SM Mlekovita

Wykład Dieta na poprawę humoru, Agnieszka Piskała-Topczewska, Dietetyk, specjalista ds. żywienia, diet coach.

 

Organizatorem Kongresu jest International Featured Standards (IFS), instytucja odpowiedzialna za powszechnie uznawaną na świecie certyfikację zapewnienia jakości i bezpieczeństwa produktów oraz PPH Ewa BIS Sp. z o.o. , firma której działalnością jest eksport produktów z Polski do 75 krajów świata. Uczestnikami wydarzenia są producenci żywności, dostawcy surowców, opakowań, maszyn i urządzeń, jednostki certyfikujące oraz przedstawiciele otoczenia biznesowego przemysłu spożywczego.

Wyspecjalizowane prelekcje, ciekawe panele dyskusyjne oraz możliwość wymiany doświadczeń pomiędzy ekspertami branży żywnościowej to zasadnicze elementy Kongresu Bezpieczeństwa Żywności. Ponadto wydarzenie jest doskonałą okazją do nawiązywania kontaktów biznesowych.

Zarejestruj się już dziś! UDZIAŁ W KONGRESIE BEZPŁATNY.

Towarzyszące wydarzenie: wieczorna Gala, godz. 17:30 (płatna, koszt: 500 PLN netto). W programie: Festiwal Polskiej Szarlotki, Festiwal Poloneza

Szczegółowe informacje wraz z programem dotyczące Kongresu Bezpieczeństwa Żywności są dostępne na stronie
www.foodcongress.org

Przeczytaj również:

Targi expoSE & expoDirekt 2025: innowacje, efektywność i zrównoważony rozwój w produkcji szparagów i owoców jagodowych

10 październik 2025
W dniach 19–20 listopada 2025 roku w centrum wystawienniczym Messe Karlsruhe. Na powierzchni 25 000 m² zaprezentowane zostaną innowacje i sprawdzone rozwiązania podczas 29. edycji expoSE – wiodących w Europie targów poświęconych produkcji szparagów i owoców jagodowych – oraz 14. edycji expoDirekt, największych w Niemczech targów bezpośredniego marketingu produktów rolnych. »

Międzynarodowa Konferencja i Wystawa Petrochemiczna PCCF 2026 – New Delhi, 10–11 marca 2026

10 październik 2025
W dniach 10–11 marca 2026 roku w New Delhi (Indie) odbędzie się International Petrochemistry Conference & Exhibition (PCCF 2026) – jedno z najważniejszych wydarzeń branży petrochemicznej i chemicznej w Azji Południowej. Organizatorem wydarzenia jest IONEX Technology, a konferencja zgromadzi przedstawicieli przemysłu, nauki, administracji i biznesu z całego świata. »

Targi dla producentów szparagów i owoców jagodowych – expoSE & expoDirekt | 19–20 listopada 2025 | Messe Karlsruhe, Niemcy

9 październik 2025
Około 420 wystawców z 16 krajów weźmie udział w targowym duecie expoSE & expoDirekt, który odbędzie się w dniach 19–20 listopada 2025 r. w centrum wystawowym Messe Karlsruhe. Na powierzchni około 25 000 m² zaprezentują się wystawcy podczas 29. edycji expoSE – wiodących w Europie targów poświęconych produkcji szparagów i owoców jagodowych – oraz 14. edycji expoDirekt, największych w Niemczech targów marketingu bezpośredniego w rolnictwie. »
Partnerzy