Inicjatywy Fruit Attraction mające na celu maksymalne wykorzystanie udziału firm

28 maj 2024

Fruit Attraction, which will be holding its 16th edition from 8 to 10 May, will be organising specific actions to facilitate the salespromotion, development and growth of all the exhibiting companies.

 

Initiatives to maximise visibility and return on investment and make exhibiting companies the centre of attention for all industry professionals.

 

FRUIT NEXT FORUMS

 

 

Fruit Attraction provides interested exhibiting companies with spaces for holding presentations, conferences and technical seminars. Presentations related to the latest innovations of the exhibitors' products to the 103,000 professionals who will be present at the fair.


The conference will be promoted through the trade fair’s different communication channels, but it is also essential that participating companies announce their events.

Book space

 

CHEF FACTORY

 

 

 

 

 

This space offers a unique opportunity for exhibitors to hold cooking demonstrations of their products. A way to promote the consumption of fruit and vegetables in a creative and delicious way through exciting show cooking events.

The aim is to seduce visitors with tips, tricks and the best recipes that highlight the versatility and incomparable flavour of fruit and vegetable products. Each presentation, which has a maximum duration of 40 minutes, offers a unique opportunity to inspire and innovate in the kitchen.

This free space is exclusively reserved for companies in the Fresh Produce Area, ensuring that each demonstration focuses on the delicious and healthy world of fruit and vegetables.

Book space

 

INNOVATION HUB

 

As in previous editions, Fruit Attraction is launching the INNOVATION HUB AWARDS. These awards that recognise innovation and entrepreneurship in the fruit and vegetable industry are aimed at exhibitors and co-exhibiting companies that present the best project, product or service, placing an emphasis on the criteria of innovation, sustainability, applied technology and knowledge.

 

All applications submitted, and that meet the requirements, will exhibit their products in the INNOVATION HUB area, an exhibition space for innovative products located in the passage between halls 1 and 3, over the 3 days of the trade fair.

 

Fruit Attraction, organised by IFEMA MADRID and FEPEXis holding its 16th edition from 8 to 10 October. More than 65,000 m2 distributed over 10 halls: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 and 10 at IFEMA MADRID, showcasing products, solutions, new varieties and formats, research, trends and innovations of over 2,000 participating companies. The extensive offering will be distributed into four specialised areas: Fresh Produce, Related Industry, Fresh Food Logistics and Innova&Tech. In addition, the avocado will be the star product of 2024.

Przeczytaj również:

ASIA FRUIT LOGISTICA uruchamia program Meet Ups 2026 – nowy etap integracji branży w kluczowych rynkach Azji

18 grudzień 2025
Po bardzo udanej edycji w 2025 roku, która połączyła liderów branży w pięciu kluczowych krajach, cykl Meet Ups powraca w jeszcze bardziej rozbudowanej formule. W minionym roku wydarzenia odbyły się m.in. w Indiach, Wietnamie, Tajlandii i Chinach, gromadząc ponad 2 200 profesjonalistów, oferując 80+ godzin networkingu oraz wystąpienia 90 czołowych ekspertów rynku świeżych produktów. »

Podczas targów Macfrut 2026 wystawa Plant Nursery skupi uwagę na całym łańcuchu szkółkarskim

17 grudzień 2025
Plant Nursery to wystawa poświęcona innowacjom w branży szkółkarskiej, koncentrująca się na globalnych nowościach w uprawie awokado i mango, a także mniej popularnych gatunkach owoców tropikalnych i subtropikalnych, ekologicznej produkcji szkółkarskiej, podkładkach, innowacjach ogrodniczych oraz prawach do odmian roślin. Wydarzenie odbędzie się w dniach 21–23 kwietnia 2026 r. w Rimini Expo Centre »

José Manuel Molina zwycięzcą XV Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche

17 grudzień 2025
Młody szef kuchni z Malagi, José Manuel Molina z restauracji La Brasería de Carmen w Torre de Benagalbón, został zwycięzcą XV edycji Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche, który odbył się w renomowanej restauracji La Finca prowadzonej przez Susi Díaz (1 gwiazdka Michelin). Zwycięski talerz zatytułowany „Ganbatte” – japońskie słowo oznaczające rozwój osobisty i ewolucję – zachwycił jury oryginalnym połączeniem smaków. »
Partnerzy