
EL NAVARRICO obecne na targach żywności w Barcelonie
21 marzec 2024
Pierwszy dzień Targów Żywności był sukcesem dla El Navarrico, znanej z pysznych, wykwintnych lokalnych przetworów. Dzięki imponującej frekwencji i ożywionej atmosferze odwiedzającym podobały się nowe propozycje i zwykłe klasyki.
Na stoisku D150-1 w pawilonie 5 firma El Navarrico zaimponowała obecnym wyborem wysokiej jakości przetworów, podkreślonych ich tradycyjnym i autentycznym smakiem.
Wśród zaprezentowanych nowości znajdują się m.in. nowe buliony i dania gotowe gotowe do spożycia, a także poszerzenie linii Black Label o takie opcje, jak m.in. fasolka szparagowa z grzybami oraz gulasze i buliony z kurczaka.
Celem El Navarrico na tych targach jest poszerzenie swojej obecności na nowych rynkach, nagłośnienie nowego wizerunku marki i podzielenie się z odwiedzającymi swoją pasją do wysokiej jakości gastronomii.
Zespół El Navarrico będzie obecny na Targach Żywności do czwartku, zapraszając wszystkich zainteresowanych do odwiedzenia swojego stoiska i zapoznania się z ich produktami. Na instytucjonalnym stoisku Wspólnoty Foral Navarra, gdzie smak i tradycja będą głównymi składnikami, można spodziewać się kolejnych dni wypełnionych spotkaniami handlowymi i wyjątkowymi zajęciami gastronomicznymi.
Przeczytaj również:

ASIA FRUIT LOGISTICA uruchamia program Meet Ups 2026 – nowy etap integracji branży w kluczowych rynkach Azji
18 grudzień 2025
Po bardzo udanej edycji w 2025 roku, która połączyła liderów branży w pięciu kluczowych krajach, cykl Meet Ups powraca w jeszcze bardziej rozbudowanej formule. W minionym roku wydarzenia odbyły się m.in. w Indiach, Wietnamie, Tajlandii i Chinach, gromadząc ponad 2 200 profesjonalistów, oferując 80+ godzin networkingu oraz wystąpienia 90 czołowych ekspertów rynku świeżych produktów. »

Podczas targów Macfrut 2026 wystawa Plant Nursery skupi uwagę na całym łańcuchu szkółkarskim
17 grudzień 2025
Plant Nursery to wystawa poświęcona innowacjom w branży szkółkarskiej, koncentrująca się na globalnych nowościach w uprawie awokado i mango, a także mniej popularnych gatunkach owoców tropikalnych i subtropikalnych, ekologicznej produkcji szkółkarskiej, podkładkach, innowacjach ogrodniczych oraz prawach do odmian roślin. Wydarzenie odbędzie się w dniach 21–23 kwietnia 2026 r. w Rimini Expo Centre »

José Manuel Molina zwycięzcą XV Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche
17 grudzień 2025
Młody szef kuchni z Malagi, José Manuel Molina z restauracji La Brasería de Carmen w Torre de Benagalbón, został zwycięzcą XV edycji Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche, który odbył się w renomowanej restauracji La Finca prowadzonej przez Susi Díaz (1 gwiazdka Michelin). Zwycięski talerz zatytułowany „Ganbatte” – japońskie słowo oznaczające rozwój osobisty i ewolucję – zachwycił jury oryginalnym połączeniem smaków. »