
Dołącz do międzynarodowych targów spożywczych! #WorldFoodPoland
3 kwiecień 2024
Zostały już tylko 2 tygodnie do spotkania całej branży spożywczej. W tym roku świętujemy okrągły jubileusz. Wyjątkową 10. rocznicę trzeba uczcić, dlatego organizatorzy przygotowali szereg atrakcji dla uczestników oraz wystawców: Konferencje branżowe są nieodłącznym elementem targów WorldFood Poland już od pierwszej edycji.
Debaty oraz konferencje
Konferencje branżowe są nieodłącznym elementem targów WorldFood Poland już od pierwszej edycji. Aby zagwarantować sobie miejsce siedzące na wybranych prelekcjach, wystarczy, że klikniesz na interesujący Cię panel lub debatę, a następnie dokonasz rejestracji.
Ta prosta czynność pozwoli Ci zarezerwować miejsce i cieszyć się komfortowym uczestnictwem w wydarzeniu.
Progran knferencyjny
Program Bellavita Food Academy
Strefa konsultacji branżowych
Poznaj szczegóły atrakcji
Przeczytaj również:

ASIA FRUIT LOGISTICA uruchamia program Meet Ups 2026 – nowy etap integracji branży w kluczowych rynkach Azji
18 grudzień 2025
Po bardzo udanej edycji w 2025 roku, która połączyła liderów branży w pięciu kluczowych krajach, cykl Meet Ups powraca w jeszcze bardziej rozbudowanej formule. W minionym roku wydarzenia odbyły się m.in. w Indiach, Wietnamie, Tajlandii i Chinach, gromadząc ponad 2 200 profesjonalistów, oferując 80+ godzin networkingu oraz wystąpienia 90 czołowych ekspertów rynku świeżych produktów. »

Podczas targów Macfrut 2026 wystawa Plant Nursery skupi uwagę na całym łańcuchu szkółkarskim
17 grudzień 2025
Plant Nursery to wystawa poświęcona innowacjom w branży szkółkarskiej, koncentrująca się na globalnych nowościach w uprawie awokado i mango, a także mniej popularnych gatunkach owoców tropikalnych i subtropikalnych, ekologicznej produkcji szkółkarskiej, podkładkach, innowacjach ogrodniczych oraz prawach do odmian roślin. Wydarzenie odbędzie się w dniach 21–23 kwietnia 2026 r. w Rimini Expo Centre »

José Manuel Molina zwycięzcą XV Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche
17 grudzień 2025
Młody szef kuchni z Malagi, José Manuel Molina z restauracji La Brasería de Carmen w Torre de Benagalbón, został zwycięzcą XV edycji Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche, który odbył się w renomowanej restauracji La Finca prowadzonej przez Susi Díaz (1 gwiazdka Michelin). Zwycięski talerz zatytułowany „Ganbatte” – japońskie słowo oznaczające rozwój osobisty i ewolucję – zachwycił jury oryginalnym połączeniem smaków. »