Pierwszy dzień 28. edycji EuroGastro już za nami. Z radością obserwujemy ogromne zainteresowanie odwiedzających oraz pełne zaangażowanie wystawców.
Dzień I obfitował w ciekawe tematy m.in.: - Zapach, który sprzedaje – aromamarketing w HoReCa. - Jak obniżyć foodcost o 5% dzięki optymalizacji procesu zakupów. - „Nowoczesne zarządzanie łańcuchem dostaw w gastronomii- jak RestaurantBridge pomaga oszczędzić czas i pieniądze” - „Potrzebujesz nowego wyposażenia gastro? Nie kupuj! Skorzystaj z Leasingu lub Najmu”
Jeżeli nie mieli Państwo jeszcze okazji uczestniczyć w pierwszym dniu, zapraszamy w środę i czwartek (12 - 13 marca)
w godzinach 10:00-17:00 do Ptak Warsaw Expo.
Bądź częścią najważniejszego wydarzenia w roku dla branży HoReCa.
POBIERZ BILET DLA SIEBIE LUB OSÓB TOWARZYSZĄCYCH
|