
Powraca obszar pokazów kulinarnych Fruit Attraction
26 wrzesień 2022
As always, Fruit Attraction presents Chef Factory, a one-of-a-kind scenario for promoting fruit and vegetable producers on the international channel in order to highlight the quality and excellence of these foods, as well as the countless ways they can be eaten that the hotel, restaurant and catering channel offers.
This space will host enticing product demonstrations and tastings by renowned chefs. Chef Factory will once again feature a collaboration with the Ministry of Agriculture, Fisheries and Food and it will be located in the centre of halls 4 and 6 of Fruit Attraction, a fair organised by IFEMA MADRID and FEPEX , which will be held from 4 to 6 October 2022.
On this occasion, Chef Factory will be the setting for different cooking shows that will use a variety of products, such as different types of mushrooms, dragon fruit, escarole, avocados, leeks, oranges, saffron and mandarin leaves; bananas; mangos and strawberries; figs and pears; artichokes; potatoes; Brazilian fruits; pineapples and chayotes; kale, broccoli and cauliflower, etc. This is an area where people can learn more about all the culinary possibilities of the fruit and vegetable products offered by some of Fruit Attraction’s participants, such as the Regional Government of La Rioja; Cuadraspania; Frutas Montosa; Castilla y León - Tierra de sabor; Naranjas Torres; the Association of Banana Exporters of Ecuador; Gran Canaria's Primary Sector; Cítricos Gustavo Ferrada; Extremadura Avante; Frutas y Hortalizas de Fontellas; Udapa S. Coop; Abrafrutas; Essential Costa Rica; Grupo Foody’s (Brotalia); Cricket; 5 Al Día; Corpei.
The sessions will be attended by renowned Spanish chefs such as Manuel Álvarez López de Samaniego; Juan Moreno; Rocío Parra; Mar Soler; Juan Santiago Fuentes; Carlos Carpi; Pepe Valadés; Juan Carlos Fernández; Maite Rojas; Cristina Prats; Pablo González and Cristina Monge, and international chefs such as Andrés Cerdeña Rendón, from Peru; Norbert Tarayre and Rose Michelle, from France; Daniela Valverde and Andrés Granda, from Ecuador; Luciana Berry, from Brazil and Guillermo Castro Pérez, from Costa Rica.
Przeczytaj również:

Food & Drinks Malaysia by SIAL, 1-3 July 2025 MITEC Kuala Lumpur
11 czerwiec 2025
Food & Drinks Malaysia by SIAL ma szansę stać się wiodącą wystawą żywności i napojów w Malezji i całym regionie - zapewniającą skoncentrowaną platformę dla branży w kierunku wejścia na rynek do bramy stolicy żywności Azji - Malezji. Udział w targach daje wystawcom możliwość eksploracji przedsięwzięć biznesowych, nawiązywania kontaktów i nawiązywania partnerstw z malezyjskimi i międzynarodowymi firmami, inwestorami i agencjami rządowymi, wykorzystując dynamiczny rynek F&B i potencjał ekonomiczny ASEAN. »

Poznaj świat win i alkoholi - mistrzowska klasa Vinexpo 2025
9 czerwiec 2025
Poszerz swoją wiedzę dzięki Vinexpo India 2025 Masterclass Series, prowadzonej przez Vinexpo Academy, globalnie uznaną platformę edukacji, innowacji i spostrzeżeń branżowych. Pogłęb wiedzę o produktach dzięki fachowo prowadzonym degustacjom. Poznaj trendy rynkowe dzięki bezstronnym, wartościowym spostrzeżeniom. Bądź na bieżąco dzięki treściom opracowanym przez światowych ekspertów. Każda sesja prowadzona przez uznanych sommelierów, mistrzów destylacji »

FRUITNET i IFPA łączą siły, aby dostarczać wartościowe treści na ASIA FRUIT LOGISTICA PEET UP
7 czerwiec 2025
Fruitnet i IFPA przygotują program treści wypełnionych spostrzeżeniami na wiodącym międzynarodowym wydarzeniu dla branży świeżych produktów w Ameryce Łacińskiej
ASIA FRUIT LOGISTICA PERU MEET UP, zupełnie nowe międzynarodowe wydarzenie łączące handel eksportem świeżych produktów w Ameryce Łacińskiej z kluczowymi nabywcami z Azji i całego świata, rozpocznie się w Limie w dniach 28-29 października 2025 r. »