
POLAGRA - liderzy, którzy są już na targach
6 lipiec 2023
Już ponad 60 wystawców zapowiedziało swój udział w tegorocznych targach POLAGRA, które w trzech salonach skupiają firmy, przedsiębiorstwa i organizacje działające w całej branży spożywczej, a przy tym łączą je z branżą HoReCa.
Warto znaleźć się w ich gronie. POLAGRA zapewnia:
• networking i dobre relacje,
• najważniejszych klientów w jednym miejscu,
• banchmarking – analizę konkurencji
• wieczór branżowy dla wystawców i najważniejszych klientów,
• praktyczną wiedzę ekspertów,
• dodatkową promocję.
Sprawdź ofertę
Tegoroczne targi wzbogacą wydarzenia towarzyszące, wśród których są:
• festiwal kawy,• szkolenia prawnicze i Strefa Kancelarii,
• szkolenia dla branży HoReCa,• Kulinarny Puchar Polski
• rozstrzygnięcie plebiscytu dla gastronomii "Mistrzowie Smaku".
Przeczytaj również:

ASIA FRUIT LOGISTICA uruchamia program Meet Ups 2026 – nowy etap integracji branży w kluczowych rynkach Azji
18 grudzień 2025
Po bardzo udanej edycji w 2025 roku, która połączyła liderów branży w pięciu kluczowych krajach, cykl Meet Ups powraca w jeszcze bardziej rozbudowanej formule. W minionym roku wydarzenia odbyły się m.in. w Indiach, Wietnamie, Tajlandii i Chinach, gromadząc ponad 2 200 profesjonalistów, oferując 80+ godzin networkingu oraz wystąpienia 90 czołowych ekspertów rynku świeżych produktów. »

Podczas targów Macfrut 2026 wystawa Plant Nursery skupi uwagę na całym łańcuchu szkółkarskim
17 grudzień 2025
Plant Nursery to wystawa poświęcona innowacjom w branży szkółkarskiej, koncentrująca się na globalnych nowościach w uprawie awokado i mango, a także mniej popularnych gatunkach owoców tropikalnych i subtropikalnych, ekologicznej produkcji szkółkarskiej, podkładkach, innowacjach ogrodniczych oraz prawach do odmian roślin. Wydarzenie odbędzie się w dniach 21–23 kwietnia 2026 r. w Rimini Expo Centre »

José Manuel Molina zwycięzcą XV Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche
17 grudzień 2025
Młody szef kuchni z Malagi, José Manuel Molina z restauracji La Brasería de Carmen w Torre de Benagalbón, został zwycięzcą XV edycji Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche, który odbył się w renomowanej restauracji La Finca prowadzonej przez Susi Díaz (1 gwiazdka Michelin). Zwycięski talerz zatytułowany „Ganbatte” – japońskie słowo oznaczające rozwój osobisty i ewolucję – zachwycił jury oryginalnym połączeniem smaków. »