Innowacyjne rozwiązania dla profesjonalistów

11 lipiec 2023
Rok do roku rośnie liczba startup'ów. W Polsce działają m.in. sektorach bezpieczeństwa żywności, poprawy wydajności produkcji, zrównoważonym rozwoju, przeciwdziałania marnowaniu żywności, zmniejszenie śladu węglowego. Twój startup oferuje innowacyjne rozwiązania, które chcesz zaprezentować przed profesjonalistami?
Targi POLAGRA to idealne miejsce.
Od lat gromadzą specjalistów z trzech sektorów. Ich wystawcy docierają do:
• producentów żywności,
• przetwórców,
• odbiorców technologii dla przemysłu spożywczego,
• właścicieli hoteli i restauracji.

W tym roku cena za miejsce w Strefie Start-up to tylko 2000 zł.
Więcej informacji na www.polagra.pl 

Tegoroczne targi wzbogacą wydarzenia towarzyszące, wśród których są:
• festiwal kawy,
• szkolenia prawnicze i Strefa Kancelarii,
• szkolenia dla branży HoReCa,• Kulinarny Puchar Polski
• rozstrzygnięcie plebiscytu dla gastronomii "Mistrzowie Smaku".

Przeczytaj również:

ASIA FRUIT LOGISTICA uruchamia program Meet Ups 2026 – nowy etap integracji branży w kluczowych rynkach Azji

18 grudzień 2025
Po bardzo udanej edycji w 2025 roku, która połączyła liderów branży w pięciu kluczowych krajach, cykl Meet Ups powraca w jeszcze bardziej rozbudowanej formule. W minionym roku wydarzenia odbyły się m.in. w Indiach, Wietnamie, Tajlandii i Chinach, gromadząc ponad 2 200 profesjonalistów, oferując 80+ godzin networkingu oraz wystąpienia 90 czołowych ekspertów rynku świeżych produktów. »

Podczas targów Macfrut 2026 wystawa Plant Nursery skupi uwagę na całym łańcuchu szkółkarskim

17 grudzień 2025
Plant Nursery to wystawa poświęcona innowacjom w branży szkółkarskiej, koncentrująca się na globalnych nowościach w uprawie awokado i mango, a także mniej popularnych gatunkach owoców tropikalnych i subtropikalnych, ekologicznej produkcji szkółkarskiej, podkładkach, innowacjach ogrodniczych oraz prawach do odmian roślin. Wydarzenie odbędzie się w dniach 21–23 kwietnia 2026 r. w Rimini Expo Centre »

José Manuel Molina zwycięzcą XV Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche

17 grudzień 2025
Młody szef kuchni z Malagi, José Manuel Molina z restauracji La Brasería de Carmen w Torre de Benagalbón, został zwycięzcą XV edycji Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche, który odbył się w renomowanej restauracji La Finca prowadzonej przez Susi Díaz (1 gwiazdka Michelin). Zwycięski talerz zatytułowany „Ganbatte” – japońskie słowo oznaczające rozwój osobisty i ewolucję – zachwycił jury oryginalnym połączeniem smaków. »
Partnerzy