
Pick&Pack 2026 – rezerwacja stoisk już otwarta! 27–28 maja 2026 | Bilbao Exhibition Centre, Hiszpania
6 listopad 2025
27–28 maja 2026 | Bilbao Exhibition Centre (BEC), Hiszpania
Już ruszyła rezerwacja powierzchni wystawienniczej na Pick&Pack 2026 – jedno z najważniejszych wydarzeń poświęconych innowacjom w przemyśle spożywczym, opakowaniowym i logistycznym. Tegoroczna edycja odbędzie się w dniach 27–28 maja 2026 roku w Bilbao Exhibition Centre, gromadząc ponad 8 000 profesjonalistów z branży, poszukujących najnowocześniejszych rozwiązań zwiększających wydajność, automatyzację i zrównoważony rozwój w całym łańcuchu wartości sektora spożywczego.
Pod hasłem „Nie tylko obserwujemy przyszłość przemysłu spożywczego – my ją tworzymy”, Pick&Pack 2026 stanie się miejscem, gdzie technologia i innowacja spotykają się, aby na nowo zdefiniować sposób, w jaki produkujemy, pakujemy i dystrybuujemy żywność.
Technologia, która zmienia przemysł spożywczy
Wydarzenie, organizowane w ramach Expo FoodTech 2026, to przestrzeń, gdzie trendy stają się rzeczywistością.
To tu liderzy sektora spotykają się, aby dzielić się wiedzą i tworzyć innowacje, a automatyzacja, robotyka, sztuczna inteligencja, Przemysł 4.0, logistyka, systemy wizyjne i inteligentne opakowania napędzają technologiczną rewolucję w branży spożywczej.
Dlaczego warto wziąć udział?
✔️ Nawiąż kontakty z ponad 8 000 decydentów z sektora spożywczego i napojów,
✔️ Poznaj najnowsze rozwiązania z zakresu automatyzacji, przetwórstwa, opakowań i logistyki,
✔️ Zdobądź przewagę konkurencyjną i dołącz do firm, które tworzą przyszłość branży.
Nie przegap okresu rezerwacji Early Bird!
Zarezerwuj swoje stoisko już teraz i dołącz do rewolucji technologicznej, która przekształca świat żywności.
Więcej informacji i rejestracja: www.pickpackexpo.com![Attachment.tiff]()
Przeczytaj również:

ASIA FRUIT LOGISTICA uruchamia program Meet Ups 2026 – nowy etap integracji branży w kluczowych rynkach Azji
18 grudzień 2025
Po bardzo udanej edycji w 2025 roku, która połączyła liderów branży w pięciu kluczowych krajach, cykl Meet Ups powraca w jeszcze bardziej rozbudowanej formule. W minionym roku wydarzenia odbyły się m.in. w Indiach, Wietnamie, Tajlandii i Chinach, gromadząc ponad 2 200 profesjonalistów, oferując 80+ godzin networkingu oraz wystąpienia 90 czołowych ekspertów rynku świeżych produktów. »

Podczas targów Macfrut 2026 wystawa Plant Nursery skupi uwagę na całym łańcuchu szkółkarskim
17 grudzień 2025
Plant Nursery to wystawa poświęcona innowacjom w branży szkółkarskiej, koncentrująca się na globalnych nowościach w uprawie awokado i mango, a także mniej popularnych gatunkach owoców tropikalnych i subtropikalnych, ekologicznej produkcji szkółkarskiej, podkładkach, innowacjach ogrodniczych oraz prawach do odmian roślin. Wydarzenie odbędzie się w dniach 21–23 kwietnia 2026 r. w Rimini Expo Centre »

José Manuel Molina zwycięzcą XV Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche
17 grudzień 2025
Młody szef kuchni z Malagi, José Manuel Molina z restauracji La Brasería de Carmen w Torre de Benagalbón, został zwycięzcą XV edycji Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche, który odbył się w renomowanej restauracji La Finca prowadzonej przez Susi Díaz (1 gwiazdka Michelin). Zwycięski talerz zatytułowany „Ganbatte” – japońskie słowo oznaczające rozwój osobisty i ewolucję – zachwycił jury oryginalnym połączeniem smaków. »