Wystawcy z Polski jak i z zagranicy, konferencje z udziałem liderów rynku, mediów oraz organizacji branżowych poświęcone trendom i prognozom, liczne pokazy kulinarne oraz degustacje, a także Pawilony Narodowe: Korea, Tajlandia, Sri Lanka, Tunezja, Włochy i Hiszpania – to i wiele więcej zobaczysz podczas ósmej już edycji WorldFood Poland.
Program konferencyjny - aktualne wyzwania i trendy
- o czynnikach kształtujących obecnie sytuację w branży rolno-spożywczej w Polsce
- jak zapewnić bezpieczeństwo żywnościowe
- o kulturze bezpieczeństwa żywności- o ochronie swojej własności intelektualnej na rynku spożywczym
- jaka przyszłość czeka branżę spożywczą
- jakie są szanse na rynku e-commerce dla marek spożywczych
- o rozwoju systemu żywności funkcjonalnej i dietetyki spersonalizowanej w Polsce
- jakie są trendy konsumenckie 2022
- jak wyglądał polski rynek żywności ekologicznej w 2021 roku
- jakie są najnowsze dane z raportu Koalicji na Rzecz BIO
- jakie są kluczowe regulacje prawne dotyczące żywności i suplementów diety
Sprawdź cały program konferencji
Odbierz bezpłatny bilet