
POLAGRA 2023 - Zamrożone ceny
13 grudzień 2022
Na najbardziej zdecydowanych wystawców targów POLAGRA 2023 czeka 20% rabatu na całą ofertę. Wystarczy zgłosić udział do 15 grudnia, by liczyć na specjalne ceny na zabudowę szeregową, narożną, półwyspową, wyspową oraz indywidualną. Opcji jest wiele.Niższa jest także opłata rejestracyjna. Do 15 grudnia 2022 r. ponosząc opłatę standardową wystawcy otrzymują pakiet usług realizowanych wcześniej w ramach opłaty premium.
Do 31 stycznia 2023 r. zamrożono także opłatę za wynajem powierzchni niezabudowanej.
Decydując się na zgłoszenie do końca stycznia koszty zaczynają się od 410 zł/m kw.
Więcej informacji:
link
Przeczytaj również:

ASIA FRUIT LOGISTICA uruchamia program Meet Ups 2026 – nowy etap integracji branży w kluczowych rynkach Azji
18 grudzień 2025
Po bardzo udanej edycji w 2025 roku, która połączyła liderów branży w pięciu kluczowych krajach, cykl Meet Ups powraca w jeszcze bardziej rozbudowanej formule. W minionym roku wydarzenia odbyły się m.in. w Indiach, Wietnamie, Tajlandii i Chinach, gromadząc ponad 2 200 profesjonalistów, oferując 80+ godzin networkingu oraz wystąpienia 90 czołowych ekspertów rynku świeżych produktów. »

Podczas targów Macfrut 2026 wystawa Plant Nursery skupi uwagę na całym łańcuchu szkółkarskim
17 grudzień 2025
Plant Nursery to wystawa poświęcona innowacjom w branży szkółkarskiej, koncentrująca się na globalnych nowościach w uprawie awokado i mango, a także mniej popularnych gatunkach owoców tropikalnych i subtropikalnych, ekologicznej produkcji szkółkarskiej, podkładkach, innowacjach ogrodniczych oraz prawach do odmian roślin. Wydarzenie odbędzie się w dniach 21–23 kwietnia 2026 r. w Rimini Expo Centre »

José Manuel Molina zwycięzcą XV Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche
17 grudzień 2025
Młody szef kuchni z Malagi, José Manuel Molina z restauracji La Brasería de Carmen w Torre de Benagalbón, został zwycięzcą XV edycji Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche, który odbył się w renomowanej restauracji La Finca prowadzonej przez Susi Díaz (1 gwiazdka Michelin). Zwycięski talerz zatytułowany „Ganbatte” – japońskie słowo oznaczające rozwój osobisty i ewolucję – zachwycił jury oryginalnym połączeniem smaków. »