Zapraszamy do udziału w Sigep & AB Tech Expo

29 listopad 2022
SIGEP is the unmissable event for discovering the latest news, innovations and trends in the dessert-and-coffee food service sector: raw materials and ingredients, machinery and equipment, packaging and services.A unique meeting place for dialogue with companies and professionals, to discuss industry scenarios and an opportunity for business, networking, professional updating and sharing.

The 44th edition of SIGEP - The Dolce World Expo will be held at the same time as AB Tech Expo, the International Bakery, Pastry and Confectionery Technology exhibition.

Ab Tech Expo is an international event able to involve all supply chain processes, from product storage to preparation of recipes, from dough to production (dividing, forming, cutting), right up to leavening, cooking, cooling, cutting and end packaging, naturally including all the services relating to process quality.

The 28 halls of the expo centre will feature companies such as Carpigiani, Gruppo Optima, Babbi, Lavazza, Valrhona, Polin Group, Tagliavini, Eurovo, Lantmännen Unibake and many others.

All the new trends can be found at Sigep and AB Tech Expo.That's where you'll find the right products for your business.

Przeczytaj również:

ASIA FRUIT LOGISTICA uruchamia program Meet Ups 2026 – nowy etap integracji branży w kluczowych rynkach Azji

18 grudzień 2025
Po bardzo udanej edycji w 2025 roku, która połączyła liderów branży w pięciu kluczowych krajach, cykl Meet Ups powraca w jeszcze bardziej rozbudowanej formule. W minionym roku wydarzenia odbyły się m.in. w Indiach, Wietnamie, Tajlandii i Chinach, gromadząc ponad 2 200 profesjonalistów, oferując 80+ godzin networkingu oraz wystąpienia 90 czołowych ekspertów rynku świeżych produktów. »

Podczas targów Macfrut 2026 wystawa Plant Nursery skupi uwagę na całym łańcuchu szkółkarskim

17 grudzień 2025
Plant Nursery to wystawa poświęcona innowacjom w branży szkółkarskiej, koncentrująca się na globalnych nowościach w uprawie awokado i mango, a także mniej popularnych gatunkach owoców tropikalnych i subtropikalnych, ekologicznej produkcji szkółkarskiej, podkładkach, innowacjach ogrodniczych oraz prawach do odmian roślin. Wydarzenie odbędzie się w dniach 21–23 kwietnia 2026 r. w Rimini Expo Centre »

José Manuel Molina zwycięzcą XV Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche

17 grudzień 2025
Młody szef kuchni z Malagi, José Manuel Molina z restauracji La Brasería de Carmen w Torre de Benagalbón, został zwycięzcą XV edycji Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche, który odbył się w renomowanej restauracji La Finca prowadzonej przez Susi Díaz (1 gwiazdka Michelin). Zwycięski talerz zatytułowany „Ganbatte” – japońskie słowo oznaczające rozwój osobisty i ewolucję – zachwycił jury oryginalnym połączeniem smaków. »
Partnerzy