16 listopada otwarto drugą wystawę internetową 21Food

18 listopad 2020

Food Online Expo zostało uroczyście otwarte w 21Food Digital Exhibition Hall o godzinie 9:30, 16 listopada czasu pekińskiego.


Okres wystawienniczy trwa od 16 listopada do 20 listopada. Krajowe i zagraniczne firmy produkujące wysokiej jakości żywność i składniki żywności prezentują swoje stoiska internetowe i nowe produkty.

Wystawa obejmuje 2 hale tematyczne, 3 hale regionalne, prawie 400 światowych wystawców i ponad 1000 kategorii produktów.
Ponad 50 zagranicznych mediów nadal relacjonuje całą wystawę.
Jednoczesna transmisja na żywo na zagranicznych platformach społecznościowych, takich jak Facebook i LinkedIn.

Międzynarodowi wystawcy:

ProPlan Industrial Co. Ltd. (Tajlandia)
ProPlan Industrial działa na rynku od 2007 roku. Wszystkie produkty są stabilne przy przechowywaniu i najlepiej sprawdzają się przez co najmniej 18 miesięcy.Asortyment past curry i azjatyckich sosów kuchennych jest w stanie przenieść potrawy do smaków prosto z tętniących życiem i aromatycznych ulic Tajlandii, Azji i świata. Gotowe do spożycia wegetariańskie linie promują zdrowie, szczególnie w tym sezonie, a gotowy do przyrządzenia makaron i sos są zarówno praktyczne, jak i autentycznie aromatyczne. 


NAM VIET FOODS AND BEVERAGE COMPANY LTD (Wietnam)
Nam Viet Foods & Beverage Co., LTD jest w 100% wietnamskie i posiada 25-letnie doświadczenie w branży napojów na rynkach lokalnych oraz w przetwarzaniu towarów dla firm eksportujących w Wietnamie. W drugim kwartale 2016 roku właściciel Nam Viet F&B zdecydował się na ekspansję na rynki światowe i błyskawicznie podbił zaufanie klientów już od pierwszego zamówienia poprzez kontrolę jakości, szybką dostawę i co najważniejsze nasz główny cel, jakim jest obsługa posprzedażowa i satysfakcja klientów. 

Frikos d.o.o. (Serbia)
Frikos jest hodowcą, przetwórcą i eksporterem zarówno ekologicznych, jak i konwencjonalnych owoców IQF. Produkty pakowane są zarówno do sprzedaży detalicznej jak i luzem.Standardy GFSI obejmują: stopień BRC "A", IFS Higher level, SMETA (2-filary), zgodność z FSMA (rynek USA), certyfikat KOSHER, certyfikat ekologiczny ECOCERT zgodnie z EC 834/2007, NOP Final rule # 7 (USA) oraz Bio Suisse (Szwajcaria). Członek SEDEX.  

Wśród wystawców z Chin są m.in.:
COFCO, Greensnow, Xianyangyang, Tianjiao, Jiahua, Xiangchi, Lihua, Aipu, Futaste, Bright moon, Meihua, Fufeng, Xingzhou, Super, Tongyuan, Jinhe, Wuhan Youji, Kolod, Waking Lion, Ante, Czarna herbata, Xie Yuda, Biosan Biotech, Xinjiang Fruits, Baixing Food, Yingbiao Mushroom, Jia Rong He Food, Zhejiang Kingsure, Hunan Tea ...

Więcej informacji:
https://expo.21food.com
https://wap.21food.com/online/international/

Przeczytaj również:

ASIA FRUIT LOGISTICA uruchamia program Meet Ups 2026 – nowy etap integracji branży w kluczowych rynkach Azji

18 grudzień 2025
Po bardzo udanej edycji w 2025 roku, która połączyła liderów branży w pięciu kluczowych krajach, cykl Meet Ups powraca w jeszcze bardziej rozbudowanej formule. W minionym roku wydarzenia odbyły się m.in. w Indiach, Wietnamie, Tajlandii i Chinach, gromadząc ponad 2 200 profesjonalistów, oferując 80+ godzin networkingu oraz wystąpienia 90 czołowych ekspertów rynku świeżych produktów. »

Podczas targów Macfrut 2026 wystawa Plant Nursery skupi uwagę na całym łańcuchu szkółkarskim

17 grudzień 2025
Plant Nursery to wystawa poświęcona innowacjom w branży szkółkarskiej, koncentrująca się na globalnych nowościach w uprawie awokado i mango, a także mniej popularnych gatunkach owoców tropikalnych i subtropikalnych, ekologicznej produkcji szkółkarskiej, podkładkach, innowacjach ogrodniczych oraz prawach do odmian roślin. Wydarzenie odbędzie się w dniach 21–23 kwietnia 2026 r. w Rimini Expo Centre »

José Manuel Molina zwycięzcą XV Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche

17 grudzień 2025
Młody szef kuchni z Malagi, José Manuel Molina z restauracji La Brasería de Carmen w Torre de Benagalbón, został zwycięzcą XV edycji Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche, który odbył się w renomowanej restauracji La Finca prowadzonej przez Susi Díaz (1 gwiazdka Michelin). Zwycięski talerz zatytułowany „Ganbatte” – japońskie słowo oznaczające rozwój osobisty i ewolucję – zachwycił jury oryginalnym połączeniem smaków. »
Partnerzy