Pub & Bar Asia (RPB Asia), 22-24 czerwca 2022

14 październik 2021
Pub & Bar Asia (RPB Asia) jedyne targi poświęcone butikowej i niezależnej społeczności restauracji, pubów i barów w Azji Południowo-Wschodniej.

Zlokalizowana razem z Speciality & Fine Food Asia (SFFA), RPB Asia odniosła ogromny sukces od samego początku, budując fantastyczną reputację jako jedna z czołowych platform biznesowych w branży spożywczej.

Koncentrując się na napojach rzemieślniczych i innowacyjnych rozwiązaniach technologicznych, pokaz ugruntował swoją pozycję jako show dla właścicieli i operatorów restauracji, pubów i barów, liderów branży, innowatorów i trendsetterów, którzy nieustannie poszukują wyjątkowych pomysłów. produkty i rozwiązania.

Niezależnie od tego, czy chodzi o wypróbowanie nowych smaków piwa rzemieślniczego w Tap Room, czy też zdobycie najnowszych trendów F&B od ekspertów branżowych, 4. edycja RPB Asia obiecuje nadal inspirować branżowych profesjonalistów, tworzyć prawdziwe konwersje i znaczące doświadczenia dla wszystkich.

Restaurant, Pub & Bar Asia (RPB Asia)
22-24 cerwca 2022
Suntec Singapore Convention & Exhibition Centre
www.RPB-Asia.com/

Przeczytaj również:

ASIA FRUIT LOGISTICA uruchamia program Meet Ups 2026 – nowy etap integracji branży w kluczowych rynkach Azji

18 grudzień 2025
Po bardzo udanej edycji w 2025 roku, która połączyła liderów branży w pięciu kluczowych krajach, cykl Meet Ups powraca w jeszcze bardziej rozbudowanej formule. W minionym roku wydarzenia odbyły się m.in. w Indiach, Wietnamie, Tajlandii i Chinach, gromadząc ponad 2 200 profesjonalistów, oferując 80+ godzin networkingu oraz wystąpienia 90 czołowych ekspertów rynku świeżych produktów. »

Podczas targów Macfrut 2026 wystawa Plant Nursery skupi uwagę na całym łańcuchu szkółkarskim

17 grudzień 2025
Plant Nursery to wystawa poświęcona innowacjom w branży szkółkarskiej, koncentrująca się na globalnych nowościach w uprawie awokado i mango, a także mniej popularnych gatunkach owoców tropikalnych i subtropikalnych, ekologicznej produkcji szkółkarskiej, podkładkach, innowacjach ogrodniczych oraz prawach do odmian roślin. Wydarzenie odbędzie się w dniach 21–23 kwietnia 2026 r. w Rimini Expo Centre »

José Manuel Molina zwycięzcą XV Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche

17 grudzień 2025
Młody szef kuchni z Malagi, José Manuel Molina z restauracji La Brasería de Carmen w Torre de Benagalbón, został zwycięzcą XV edycji Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche, który odbył się w renomowanej restauracji La Finca prowadzonej przez Susi Díaz (1 gwiazdka Michelin). Zwycięski talerz zatytułowany „Ganbatte” – japońskie słowo oznaczające rozwój osobisty i ewolucję – zachwycił jury oryginalnym połączeniem smaków. »
Partnerzy