
Kongres 18 listopada 2021, Arche Krakowska w Warszawie
4 listopad 2021
Zapraszamy na trzy kongresy branżowe, które odbędą się równolegle w dniu 18 listopada br. w hotelu Arche Krakowska (Warszawa)/ We cordially invite you to three industry congresses, which will be held simultaneously on 18th of November 2021 at the Arche Krakowska hotel (Warsaw).
1. VIII Kongres Bezpieczeństwa Żywności/8th Food Safety Congress „The Future of Food”
www.foodcongress.org2. III Kongres Logistyczny/3rd Logistics Congress, CSCMP CEE Supply Chain Conference 2021
www.conferencecscmp.org3. I Kongres Polskiej Produkcji Podstawowej/ 1st Congress of Polish Primary Production
www.primaryproductioncongress.orgSzczegółowe informacje oraz programy wydarzeń znajdują się w linkach powyej/ Detailed information and programs of the events in English can be found on the websites above.
Przeczytaj również:

ASIA FRUIT LOGISTICA uruchamia program Meet Ups 2026 – nowy etap integracji branży w kluczowych rynkach Azji
18 grudzień 2025
Po bardzo udanej edycji w 2025 roku, która połączyła liderów branży w pięciu kluczowych krajach, cykl Meet Ups powraca w jeszcze bardziej rozbudowanej formule. W minionym roku wydarzenia odbyły się m.in. w Indiach, Wietnamie, Tajlandii i Chinach, gromadząc ponad 2 200 profesjonalistów, oferując 80+ godzin networkingu oraz wystąpienia 90 czołowych ekspertów rynku świeżych produktów. »

Podczas targów Macfrut 2026 wystawa Plant Nursery skupi uwagę na całym łańcuchu szkółkarskim
17 grudzień 2025
Plant Nursery to wystawa poświęcona innowacjom w branży szkółkarskiej, koncentrująca się na globalnych nowościach w uprawie awokado i mango, a także mniej popularnych gatunkach owoców tropikalnych i subtropikalnych, ekologicznej produkcji szkółkarskiej, podkładkach, innowacjach ogrodniczych oraz prawach do odmian roślin. Wydarzenie odbędzie się w dniach 21–23 kwietnia 2026 r. w Rimini Expo Centre »

José Manuel Molina zwycięzcą XV Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche
17 grudzień 2025
Młody szef kuchni z Malagi, José Manuel Molina z restauracji La Brasería de Carmen w Torre de Benagalbón, został zwycięzcą XV edycji Konkursu Kreatywnej Kuchni z Granatem Mollar de Elche, który odbył się w renomowanej restauracji La Finca prowadzonej przez Susi Díaz (1 gwiazdka Michelin). Zwycięski talerz zatytułowany „Ganbatte” – japońskie słowo oznaczające rozwój osobisty i ewolucję – zachwycił jury oryginalnym połączeniem smaków. »