Ekologiczne Crunchy Snack - Chrupki jaglane BIO

20 czerwiec 2018

Marka Holle ma nową BIO propozycję dla wszystkich miłośników chrupania już od 8. miesiąca życia! Tym razem w gamie produktowej firmy pojawiły się nowe, ekologiczne Chrupki jaglane. Są doskonałą propozycją na przekąskę dla najmłodszych smakoszy, a także wszystkich osób, które cenią sobie produkty BIO powstające z poszanowaniem dla natury, z kontrolowanych składników, bez cienia konserwantów, chemii i sztucznych dodatków.

BIO Chrupki jaglane Holle powstały w 100% z mąki jaglanej pochodzącej z kontrolowanych upraw rolnictwa ekologicznego, są naturalnie bezglutenowe, lekkostrawne i niskokaloryczne. Mąka jaglana wytwarzana jest z prosa, które stanowi źródło krzemu, magnezu, żelaza, witamin z grupy B i E. Chrupki jaglane Holle są produktem w 100% naturalnym – nie zawierają konserwantów, sztucznych barwników i aromatów. Nie zawierają także dodatkowego cukru ani soli, poza tymi naturalnie występującym w zbożu. Przekąska idealnie pasuje do małych rączek niemowlęcia, jest lekka i delikatna, łatwa do zjedzenia. Ekologiczne chrupki są także doskonałą lekką przekąską dla dorosłych będących na diecie lekkostrawnej oraz tych dbających o zdrowie i czystość swoich posiłków. Chrupki można nabyć w wygodnym, niewielkim opakowaniu 25g idealnym na spacer, mieszczącym się do torebki, plecaka czy szkolnego tornistra. Niewielkie opakowanie jest poręczne a jego zawartość może stać się przekąską, drugim śniadaniem lub podwieczorkiem dzieci, młodzieży i dorosłych.

Mat. prasowe: TOK TOK

Przeczytaj również:

Partnerzy