Podgrzybek suszony w plastrach Devaldano z pewnością zadowoli miłośników pysznej, aromatycznej kuchni oraz osoby stawiające na naturalne produkty, pełne walorów smakowych bez cienia sztucznych dodatków, aromatów i barwników.
Podgrzybek suszony Devaldano idealnie sprawdzi się nie tylko w okresie świątecznym, ale przez cały okrągły rok. Jest aromatyczny, trwały, można przechowywać go bardzo długo bez utraty walorów smakowych. Podgrzybki trafiające do opakowań Devaldano są zbierane i selekcjonowane z najwyższą starannością. Devaldano wybiera tylko świeże, zdrowe grzyby pochodzące z polskich lasów. Powolny proces suszenia pozwala zachować w nich to, co najcenniejsze – maksimum smaku i aromatu.
Podgrzybki suszone Devaldano nadadzą charakteru wszelkim potrawom, od barszczu przez krokiety, bigos, faszerowane zrazy czy ciemny sosy do mięs. W okresie świątecznym są niezastąpioną podstawą tradycyjnie serwowanych na święta dań polskich. Całorocznie stanowią doskonały dodatek do dań codziennych - smacznych i prostych, oraz potraw wykwintnych.
Produkt dostępny jest w nowym, wygodnym opakowaniu wyposażonym w strunowe zamykanie ułatwiające przechowywanie, użytkowanie i utrzymujące świeżość suszu na długo bez utraty jego walorów. Dodatkowo na opakowaniu znajdują się przydatne wskazówki dotyczące zastosowania suszu oraz jego odpowiedniej ilości do wskazanych dań. Produkt można nabyć w trzech gramaturach, dobierając odpowiednią do bieżących potrzeb. W linii produktowej znajduje się także Borowik suszony oraz Maślak suszony.
Mat. prasowy: TOK TOK